b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Cadiz – Atletico Madrid – 01/31 16:15

A Cadiz – Atletico Madrid mérkőzésen nem szívesen kötnék fogadást a kimenetelekre, de vélhetően az Atletico Madrid győzelemmel fogja abszolválni a Cadiz elleni mérkőzését. Ettől függetlenül nagy érték lehet ma egy bizonyos játékos (L. Suarez) játékának favorizálásában, ugyanis az uruguayi támadó remek formának örvend és 2021-ben négy találkozón négy gólt szerzett. Mivel az Atletico Madrid támadásai döntő többségben az ő befejezéseire épülnek, így reális esély van arra, hogy az amúgy lassabb hátvédekből összeálló Cadiz védelem ellen ma gólt szerezzen.

Luis Suarez xG mutató
15 mérkőzés
(1112 perc)
12 gól 
3.64 (Kapura lövés/mérkőzés)
0.74 (xG)

 

Suarez az Atletico Madridban tizenöt alkalommal lépett már pályára és ezidő alatt tizenkét gólt szerzett már. Ha csak a játékperceket nézzük látható, hogy szinte rendre a mérkőzések végéig van pályán a támadó és ebből kifolyólag is nagy érték lehet a fogadásban. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a csapaton belül Suarez kezdeményezi a legtöbb kapura lövést, ugyanis a 3.64-es átlaga van a tizenöt lejátszott mérkőzésen. A lenti grafikán látható Suarez 15 mérkőzés alatt kialakított helyzeteinek száma és kijelenthető, hogy a tizenhatoson belül volt csak hatékony a támadó és a tizenhatoson kívüli zónából még egyszer sem sikerült neki gólt szerezni az Atletico Madridban. A legeredményesebb egyékbént az ötös-tizenegyes pont közötti részen volt és itt is a neki kedvező szögből tette ezt meg, hiszen a jobblábas támadó előszeretettel használja az erősebbik lábát. Az idei kiírásban harminckét lövése volt jobb lábbal, amelyekből nyolc gólt szerzett, ezenkívül bal lábbal nyolc lövést eresztett meg és két alkalommal volt eredményes, míg fejjel ötször veszélyeztetett és kétszer volt eredményes. A fejes góljait rendre pontrúgásokból szerezte a támadó és mindig az ötös belterületéről tette ezt meg.
Egy szó, mint száz statisztikailag elég részletesen alátámasztottam a tippemet és mivel ma a Cadiz védelemben bőven reális az, hogy lesz több hiba, így bízom benne, hogy az uruguayi támadó ma betalál. Az xG mutatók alapján 0.74-es mutatója van, ami nem a legerősebb, ám a 2021-es szezont tekintve közel 1.0-ás mutatóhoz közeledik az xG átlaga. Úgyhogy bízom benne, hogy folytatja a tendenciát a támadó és ma is képes lesz legalább egy gólt szerezni. 

Predikció : 
L. Suarez (Bármikor gólt szerez)
Odds: 2.00Tét: 1.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: