LaLiga : Betis – Real Madrid – 03/08 21:00

A LaLiga mérkőzéseihez ma is bátran nyúlok és az általam kedves Real Madrid mérkőzésére ajánlok fogadást.


A 27. forduló mai játéknapjának utolsó mérkőzésén szerintem egy mindenképp parázs mérkőzés elé nézünk. Egyrészt a Betis egy kiszámíthatatlan csapat, ill. azt a tényezőt sem szabad elfelejteni, hogy hazai pályán nagyon jól teljesítenek a kapu előterében. Ami azt illeti a BTTS mutatójuk igencsak magasnak mondható, hiszen rúgott gól nélküli mérkőzések száma nulla. Az-az minden meccsen betalált eddig a Betis, ám egy találkozót leszámítva rendre gólt is kaptak. A Real Madrid idegenben nem vitézkedik és sok a kevés gólos mérkőzésük, ám a Betis remekül asszisztálhat egy adok-kapok mérkőzéshez.

A várható gólszámadatok alapján 1,43, ill. 1,72 a két együttes mutatója.

Minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban a hazaiaknál. Eddig minden hazai meccsen képesek voltak gólt szerezni és vélhetően a Real Madrid sem lesz kivétel. (Fotó : Quality Sport Images/Getty Images)

A gólszámadatok alapján az 1-2-es végeredmény a reális, ám ezt most én nem erőltetném elég az, hogy megrakjátok a tőkétek 0,2 egységével, vagy némileg magasabb téttel. Annyi viszont biztos, hogy ma minden egyes kulcsjátékos szerepet kap a Betisben, ez pedig mindenképp biztató tényező. A Real Madrid ráadásul győzelmi kényszerben van, hiszen tegnap a Barcelona nyerni tudott és ezzel megelőzte a blancókat a katalán együttes. A Betis otthon tehát igencsak hatékony, a Real Madrid pedig győzelmi kényszerben lép pályára.  A felek legutóbbi mérkőzése 0-0-ás döntetlent hozott, ám a mostani felállásban az előző években rendre gólokban gazdag mérkőzéseket hoztak össze a csapatok. A Betis képes volt a Barcelonának, az Atletico Madridnak, az Athletic Bilbaonak és még sok más top védelemmel rendelkező együttesnek több gólt is rúgni és most úgy vélem, hogy a Real Madrid sem lesz kivétel. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést és bátran ajánlom itt is a statisztikai rendszerben látott ajánlott predikciót, ami a gólváltás lenne.

Betis – Real Madrid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588