b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Betis – Real Madrid – 03/08 21:00

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 25: Nabil Fekir of Real Betis celebrates scoring his team's opening goal with team mates during the Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on August 25, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A LaLiga mérkőzéseihez ma is bátran nyúlok és az általam kedves Real Madrid mérkőzésére ajánlok fogadást.


A 27. forduló mai játéknapjának utolsó mérkőzésén szerintem egy mindenképp parázs mérkőzés elé nézünk. Egyrészt a Betis egy kiszámíthatatlan csapat, ill. azt a tényezőt sem szabad elfelejteni, hogy hazai pályán nagyon jól teljesítenek a kapu előterében. Ami azt illeti a BTTS mutatójuk igencsak magasnak mondható, hiszen rúgott gól nélküli mérkőzések száma nulla. Az-az minden meccsen betalált eddig a Betis, ám egy találkozót leszámítva rendre gólt is kaptak. A Real Madrid idegenben nem vitézkedik és sok a kevés gólos mérkőzésük, ám a Betis remekül asszisztálhat egy adok-kapok mérkőzéshez.

A várható gólszámadatok alapján 1,43, ill. 1,72 a két együttes mutatója.

Minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban a hazaiaknál. Eddig minden hazai meccsen képesek voltak gólt szerezni és vélhetően a Real Madrid sem lesz kivétel. (Fotó : Quality Sport Images/Getty Images)

A gólszámadatok alapján az 1-2-es végeredmény a reális, ám ezt most én nem erőltetném elég az, hogy megrakjátok a tőkétek 0,2 egységével, vagy némileg magasabb téttel. Annyi viszont biztos, hogy ma minden egyes kulcsjátékos szerepet kap a Betisben, ez pedig mindenképp biztató tényező. A Real Madrid ráadásul győzelmi kényszerben van, hiszen tegnap a Barcelona nyerni tudott és ezzel megelőzte a blancókat a katalán együttes. A Betis otthon tehát igencsak hatékony, a Real Madrid pedig győzelmi kényszerben lép pályára.  A felek legutóbbi mérkőzése 0-0-ás döntetlent hozott, ám a mostani felállásban az előző években rendre gólokban gazdag mérkőzéseket hoztak össze a csapatok. A Betis képes volt a Barcelonának, az Atletico Madridnak, az Athletic Bilbaonak és még sok más top védelemmel rendelkező együttesnek több gólt is rúgni és most úgy vélem, hogy a Real Madrid sem lesz kivétel. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést és bátran ajánlom itt is a statisztikai rendszerben látott ajánlott predikciót, ami a gólváltás lenne.

Betis – Real Madrid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: