LaLiga : Betis – Mallorca – 02/21 21:00

A mai napot nem érzem magaménak, ettől függetlenül megpróbáltam olyan mérkőzésekkel kalkulálni, ahol nagy esélyekkel indulhatunk a fogadóirodák ellen.


A spanyol első osztályban igencsak magas találati aránnyal rendelkezik a statisztikai rendszerünk és ebből kiindulva, illetve ismerve a csapatok jelenlegi helyzetét élnék egy remek opcióval. Ugyan a fogadási ajánlás a 2,5 gól feletti opcióra esett, ám én ezzel most némileg szembe mennék és a Betis góljait favorizálnám. Erre három megfelelő indokom is van. Az első és legfontosabb, hogy a Betis hazai pályán roppantul hatékony és eddig minden egyes hazai bajnokiján képes volt gólt szerezni a csapat. A szezon során eddig 32 gólt szereztek összességében, viszont hazai publikum előtt ebből 22-t szereztek, ami mérkőzésenkénti 1,83-as gólátlagot jelent. A második érv az ajánlásom mellett, hogy a Mallorca védelme az egyik leggyengébb a bajnokságban és a csapat a második legtöbb gólt kapta 24 fordulót követően. Összességében az együttes 39 gólt kapott idáig, ám ebből 26-t idegenben szedett be. Ezáltal könnyedén kijelenthető az a tényező, hogy a hazai góloknak elméleti síkon minden kedvez, hiszen a Betis hazai pályán a leghatékonyabb, míg a Mallorca idegenben 2,36-s kapott gólátlaggal rendelkezik.

A várható gólszámadatok alapján 2,10, ill. 1,03 a két együttes mutatója. Ez pedig szintén alátámasztja azt a tényezőt, hogy a Betis góljaiban lehet érték.

Ma Fekir játékára is számíthatunk, ami döntően befolyásolhatja a Betis támadójátékát. (Fotó : Quality Sport Images/Getty Images)

Lényegében egyik csapat sem támaszkodhat a védelmére, hiszen a Betis mindössze egy hazai bajnokit tudott le úgy, hogy nem kapott gólt. A Mallorca minden túráján beszedett legalább egy gólt. A Betis legutóbb hazai pályán a Barcelonával találkozott és akkor 2-3-as eredmény született. A szezonban eddig egy alkalommal találkoztak a felek és akkor fordított felállásban a Betis már az első félidőben rúgott két gólt, ill. meg is nyerte a találkozót. Egyszóval ma szinte minden adott egy remek mérkőzéshez. Ami szintén remek hír számunkra, hogy a hazai oldalon Fekir visszatér az egy mérkőzéses eltiltásából, ill. rajta kívül számíthatunk Canales, Joaquin, Emerson és Loren játékára is. Iglesias kiesése ugyan fájó lehet a hazaiaknak, ám úgy vélem, hogy most minden adott ahhoz, hogy legalább két gólt szerezzenek a hazaiak. A Mallorca idegenben pocsék eredményekkel rendelkezik, szinte minden idegenbeli meccsén beleszalad legalább két kapott gólos találkozóba, úgyhogy nagyon meglepne, ha a Betis nem gúrítana két gólt ma nekik. A hazaiak sikerében is lehetne érték, hiszen 0-1-10 a Mallorca idegenbeli túráinak mutatója, ám én biztonságosabb értéket véltem felfedezni a hazai gólokban.

Betis – Mallorca Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett (Betis gólszám) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588