b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Betis – Mallorca – 02/21 21:00

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 25: Nabil Fekir of Real Betis celebrates scoring his team's opening goal with team mates during the Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on August 25, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A mai napot nem érzem magaménak, ettől függetlenül megpróbáltam olyan mérkőzésekkel kalkulálni, ahol nagy esélyekkel indulhatunk a fogadóirodák ellen.


A spanyol első osztályban igencsak magas találati aránnyal rendelkezik a statisztikai rendszerünk és ebből kiindulva, illetve ismerve a csapatok jelenlegi helyzetét élnék egy remek opcióval. Ugyan a fogadási ajánlás a 2,5 gól feletti opcióra esett, ám én ezzel most némileg szembe mennék és a Betis góljait favorizálnám. Erre három megfelelő indokom is van. Az első és legfontosabb, hogy a Betis hazai pályán roppantul hatékony és eddig minden egyes hazai bajnokiján képes volt gólt szerezni a csapat. A szezon során eddig 32 gólt szereztek összességében, viszont hazai publikum előtt ebből 22-t szereztek, ami mérkőzésenkénti 1,83-as gólátlagot jelent. A második érv az ajánlásom mellett, hogy a Mallorca védelme az egyik leggyengébb a bajnokságban és a csapat a második legtöbb gólt kapta 24 fordulót követően. Összességében az együttes 39 gólt kapott idáig, ám ebből 26-t idegenben szedett be. Ezáltal könnyedén kijelenthető az a tényező, hogy a hazai góloknak elméleti síkon minden kedvez, hiszen a Betis hazai pályán a leghatékonyabb, míg a Mallorca idegenben 2,36-s kapott gólátlaggal rendelkezik.

A várható gólszámadatok alapján 2,10, ill. 1,03 a két együttes mutatója. Ez pedig szintén alátámasztja azt a tényezőt, hogy a Betis góljaiban lehet érték.

Ma Fekir játékára is számíthatunk, ami döntően befolyásolhatja a Betis támadójátékát. (Fotó : Quality Sport Images/Getty Images)

Lényegében egyik csapat sem támaszkodhat a védelmére, hiszen a Betis mindössze egy hazai bajnokit tudott le úgy, hogy nem kapott gólt. A Mallorca minden túráján beszedett legalább egy gólt. A Betis legutóbb hazai pályán a Barcelonával találkozott és akkor 2-3-as eredmény született. A szezonban eddig egy alkalommal találkoztak a felek és akkor fordított felállásban a Betis már az első félidőben rúgott két gólt, ill. meg is nyerte a találkozót. Egyszóval ma szinte minden adott egy remek mérkőzéshez. Ami szintén remek hír számunkra, hogy a hazai oldalon Fekir visszatér az egy mérkőzéses eltiltásából, ill. rajta kívül számíthatunk Canales, Joaquin, Emerson és Loren játékára is. Iglesias kiesése ugyan fájó lehet a hazaiaknak, ám úgy vélem, hogy most minden adott ahhoz, hogy legalább két gólt szerezzenek a hazaiak. A Mallorca idegenben pocsék eredményekkel rendelkezik, szinte minden idegenbeli meccsén beleszalad legalább két kapott gólos találkozóba, úgyhogy nagyon meglepne, ha a Betis nem gúrítana két gólt ma nekik. A hazaiak sikerében is lehetne érték, hiszen 0-1-10 a Mallorca idegenbeli túráinak mutatója, ám én biztonságosabb értéket véltem felfedezni a hazai gólokban.

Betis – Mallorca Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett (Betis gólszám) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: