b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga: Bayern elleni vereség után, “kötelező” győzelem előtt a Barca!

Minden esélye adott Lewandowskinak, hogy Spanyolországban is gólkirály legyen! (Fotó: Getty Images)

2022-09-17259

A Barcelona játékosainak nem jött össze a bravúr a Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, ám szombat délután az Elche ellen feledtethetik a vereségüket!

A válogatott szünet előtt elég egyszerű ellenfelet kaptak a katalánok, ugyanis az Elche kimondottan gyenge formában indította a 2022/2023-as kiírást és ennek köszönhetően a vendégek jelenleg a 19. helyen “tanyáznak”. A Barcelona viszont a nagy bevásárlást követően, elég magabiztosan teljesít, de igazából erre számított, vagyis ebben bízott mindenki a katalánokkal kapcsolatosan. R. Lewandowski már a szezon elején bebizonyította, hogy remek vétel volt, hiszen a lengyel támadó több gólt is szerzett már a Barcelona színeiben. Hétközben a korábbi csapata ellen is volt több ziccere, ám nem úgy jött ki neki a lépés és nem tudott gólt szerezni a Barca. Az Elche ellen vélhetően végig dominálni fognak a hazaiak és mi arra számítunk, hogy az Elche 35-40 méteren fogja végig bekkelni a mérkőzést. Persze egy korai Barca gól könnyedén befolyásolhatja a mérkőzés alakulását. Ami látható, hogy a vendégek támadósora elég súlytalan, a védekezésük pedig rengeteg gólt hozott össze, de azért most egy jóval fáradtabb FC Barcelonával fognak találkozni az Elche játékosok, ami számunkra akár kapóra is jöhet!

FC Barcelona - ElcheFogadási határidő: 16:15

Elég sok mérkőzést játszott az elmúlt hetekben a Barca és ez a megfeszített tempó azért az eredményességen egy idő után meg fog látszódni. A játékosok hamarabb fognak elfáradni, olykor pontatlanok is lehetnek és ennek köszönhetően, nem fog minden egyes bajnokiján 4-5 gólt szerezni a katalán együttes. Az Elche védelme persze pont az a kategória, amelynek könnyedén rúghatnak Lewandowskiék 2-3, vagy akár még több gólt is, de szerintünk a Bayern München elleni fiaskó elég sokat kivett a katalán játékosokból. Xavi ennek megfelelően több helyen rotálhatja a keretét és akár több változás is lehet a jól megszokott kezdőben. A válogatott szünet nem jön a legjobbkor és ami biztos, hogy a topcsapatok alapemberei, akik szerepelnek a válogatottakban is, decemberig a szó szoros értelmében a seggükön fogják venni a levegőt. Őrült időszak előtt állunk, de ezt már többször is leírtuk. Xavi sem őrült és vélhetően azt fogja kérni a játékosaitól, hogy ne hajtsák túl magukat. A keret adott egy magabiztos sikerhez, az ellenfél is kellő partner lehet a könnyed három pont  begyűjtéséhez. Úgyhogy mi egy magabiztos 2-3 gólos Barcelona győzelemmel kalkulálunk itt, de nem gondolnánk azt, hogy a felek kiszakítanák a gólzsák száját. 2-0, 3-0-ás végeredményt várunk a találkozón és ennek ismeretében a Barcelona győzelmére, illetve a 4.5 gól alatti opcióra kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az UNIBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: FC Barcelona + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)

Az Unibet a második legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat
-Nehezen átlátható kezdőlap

5/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: