LaLiga : Barcelona – Villarreal – 21:00

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

A LaLiga 6. fordulójában a Barcelona és a Villarreal néz szembe egymással. Ami azt illeti a két csapat szinte fej-fej mellett halad idáig, ám most a hazaiak megelőzhetik a riválisukat a tabellán egy esetleges győzelem esetén.Mindenképp izgalmas ez a párosítás, egyrészt azért, mert a katalánok nem nyújtottak eddig maradandó teljesítményt, bár ennek egyik legnagyobb okozója, hogy több mérkőzésen sem Messi, sem Suarez nem lépett pályára. A mostani felállás viszont jóval többet tartogathat magában, hiszen Messi immáron felépült és mellette az uruguayi támadótársa is játékra alkalmas állapotban. Ami a vendégeket illeti érdemes lesz követni a csapatot egész szezon során, hiszen Cazorla, Iborra,Gomez, Anguissa és Moreno remek formában vannak. Utóbbi 5 gólnál tart már, míg Cazorla és Gomez is már 2 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját

A gólszámadatok alapján szoros mérkőzésre lehet számítani, hiszen 2,33, illetve 2,01 a két csapat mutatója, ami akár egy 4-5 gólos mérkőzésre is enged következtetni.

Vajon hazai pályán megnyeri a Villarreal elleni mérkőzését a Barcelona?! (Fotó : Getty Images)

 Ami biztos, hogy a hazai publikum éhezik a sikerre, főleg úgy, hogy hétvégén nagy meglepetésre kikapott a Granada vendégeként a katalán együttes. A Villareal egyedüli vereségét a Levante ellen szenvedte el, ám érdekes tényező az is, hogy az együttes minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, sőt a Real Madrid ellen 2-2-s döntetlent értek el. Ennek a mérkőzésnek a pikantériája, hogy a “királyi gárda” szinte a legjobb csapatával érkezett és a védelemben Varane, Ramos, Carvajal is szerepet kapott, ennek ellenére 2 gólt is szerzett a Villareal, hála Gomez és Moreno góljainak. A mostani mérkőzésen véleményes lesz a Barcelona védősora, hiszen Semedo, Pique mellett Lenglet és Firpo kaphat szerepet, és az a bizonyos baloldali védelem gyengén szerepelhet. Ez mindenképp egy sebezhető pont a Barcelona védelmét tekintve. Úgyhogy egy izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol a gólváltás és egy gólokban gazdag mérkőzés reális opció lehet. A két együttes legutóbb 4-4-s döntetlent ért el egymással, bár ilyen eredményekből sokszor felesleges levonni bármit is, ám mindenképp bizakodásra adhat okot, hogy a vendégek eddig mindig gólt szereztek és vélhetően ma is megzörgetik a riválisuk hálóját. Ami szintén előjel a mérkőzés előtt, hogy a vendégek eddig 4 alkalommal zártak 2,5 gól felett, míg a Barcelona 3 alkalommal tette meg ezt 5 fordulót követően. Előbbinek 4,0, míg a katalánoknak 4,2 a gól/mérkőzés mutatója.

Barcelona – Villarreal Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) Odds : 1,75

Amennyiben tetszik Önnek is a munkánk, a precizitás, a megosztott ingyenes elemzések és szelvények, az elért eredményeink, viszont nem szeretne előfizetőnk lenni, avagy előfizetőnk de szeretne az átlagos előfizetésén kívül nagyobb összeget utalni számunkra támogatásként megteheti. Az oldalunk hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink/előfizetőink rendszeresen támogatják a munkánkat. Támogatom a szolgáltatást. Köszönjük a támogatását! 

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0