b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Barcelona – Real Sociedad – 03/07 18:30

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében a Barcelona – Real Sociedad párosítás került górcső alá.


A Barcelona hat nappal az El Classico elveszítése után kénytelen pályára lépni a Camp Nouban. Ugyan kikaptak a katalánok, viszont a mérkőzés után, már a mai mérkőzésre kellett koncentrálniuk. Őszintén szólva egyáltalán nem lesz egyszerű dolga Messiéknek, hiszen a Real Sociedad remek formában van, ráadásul igencsak gólerősnek mondható a csapat. A szezon során immáron 43 gólt szereztek és szinte midig képesek betalálni az ellenfeleknek. A mostani mérkőzés előtt pedig minden esély adott a vendégeknek, hiszen kevés hiányzóval rendelkeznek, míg a Barcelona úgymond egy kisebb pofon után kénytelen ma pályára lépni, ráadásul a katalánok dolgát az sem könnyíti meg, hogy Arthur, Dembele, S. Roberto és Suarez továbbra sincs játékra alkalmas állapotban. Természetesen van ki pótolja a hiányzókat, ám Messi nem igazán találja Griezmannal a játékot. A vendégek keretében a Willian Jose, Portu, Oyarzabal trió szinte garantáltan játszani fog, ennek megfelelően ténylegesen nem lesz egyszerű dolga a katalánoknak.

A várható gólszámadatok alapján 2,48, ill. 1,15 a két együttes mutatója.

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok mindenképp beszédesek és ténylegesen elmondhatjuk azt, hogy jelenleg a Real Sociedad nagyon gólerős. 2020-ban eddig 13 tétmérkőzése volt a csapatnak és mindössze a Betis ellen maradtak rúgott gól nélkül. Egy szó, mint száz a Barcelona egyértelmű esélyese ennek a párosításnak, ám a vendégek részéről minden egyes tényező adott ahhoz, hogy megnehezítsék a hazaiak dolgát. Legutóbb a felek december közepén találkoztak akkor fordított felállásban 2-2-es eredményt értek el. Ám ezt megelőzően is szinte rendre képesek voltak betalálni a csapatok. A 2-1-es eredmény elég sűrűn jön létre amúgy ebben a párosításban, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok. Az első ajánlásom a statisztikai rendszerben is látható gólváltás lenne, amelynek esélyessége 74%. A második ajánlásom pedig a pontos végeredményre vonatkozna, ahol a 2-1-es eredmény favorizáltam.

Barcelona – Real Sociedad Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,70 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2:1 (Pontos végeredmény) 8,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: