b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Barcelona – Real Madrid – 20:00

Real Madrid, vagy a Barcelona jut tovább a Spanyol Kupában? (Fotó: AFP)

Órási hibának érezném azt, ha ezt a találkozót kihagynám. Mindkét csapat remek formában várja ezt a mérkőzést, fej-fej mellett állnak a bajnokságban..


A felvezetést leszámítva, köztudott, hogy hatalmas Real szurkoló vagyok. Egyrészről bízom is benne, hogy a Camp Nou gyepén győzelmet ér el a csapat, másrészt abban is bízom, hogy a kifejlesztett statisztikai rendszer nem fog becsődölni. A gólszámadatok alapján mindenképp érdemes kiemelni, hogy a Barcelona eddig minden egyes hazai mérkőzésén gólt szerzett, mindezek mellett pedig rendre a 2,5 gól feletti határon zárt. Ez annak is köszönhető, hogy az együttes a hét hazai bajnokijából, mindössze egyet tudott úgy lezárni, hogy nem kapott gólt az együttes.

A két csapat harmincöt ponttal az első, ill. második helyen áll a bajnokságban. A várható gólszámadatok alapján esélyes a gólváltás, ill. a több gólos mérkőzés is.

Vajon nyerni tud a Real Madrid a Camp Nouban?! (Fotó: AFP)

Amit mindenképp érdemes kiemelni, hogy a “királyi gárdából” hiányzik Asensio, Hazard, Lucas, Marcelo és Rodriguez. Ezt a hiányzólistát egy szurkoló sem látja szívesen, hiszen elég komoly képességű labdarúgók hiányoznak a vendégek keretéből. Ugyan van egy hatalmas merítési lehetősége Zidanenak, ennek megfelelően pótolhatóak a játékosok. Vélhetően a mai nap megpróbálja a legütősebb kezdőjét pályára küldeni a francia tréner. A katalánok részéről a hosszas sérüléshullám már a múlté és ennek megfelelően a mostani találkozón Dembele és Arthur kettőst leszámítva mindenki játszhat. Vélhetően Valverde a Messi/Suarez/Griezmann triót fogja elől pályára küldeni, akik hétvégén a Real Sociedad ellen is kivették a részüket a gólszerzésből. Egy szó, mint száz a gólváltásra 68% esély van, míg a 2,5 gól feletti opcióra 75%. Ezek azért nem alacsony mutatók és ahogy azt a statisztikai rendszerben is megemlítettem érdemes lehet erre a két opcióra fogadni. Úgyhogy én ezt most megteszem és remélem, hogy nem a bekkelésről fog szólni az El Clásico.

Barcelona – Real Madrid Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,72 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: