b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Barcelona – Leganes – 06/16 22:00

Messi ma is megzörgeti a Real Madrid hálóját? (Fotó:AFP)

A mai nap folyamán két mérkőzést emeltünk ki a kínálatból és elsőként a biztosabbnak ígérkező ajánlással kezdenénk.


A késő esti mérkőzésen a Barcelona a Leganes csapatát fogadja az ürességtől tátongó Camp Nouban. Nagyon meghatározhatja ez a hangulat a mérkőzést, de annyi biztos, hogy nem várt látvány fogadhatja, mint az elektronikus készülékek előtt ülő nézőket, mint a játékosokat, ugyanis a hatalmas stadionban egyetlen néző sem lesz. A csapatok között természetesen hatalmas különbség látható, ráadásul a szezonbeli célkitűzések is eltérőek. A katalánok a bajnokság megnyeréséért, míg a Leganes a bennmaradásért harcol a véghajrában. A vendégek védelméről elmondhatjuk, hogy az egyik legrosszabb teljesítményt hozták össze 28 fordulót követően, míg a Barcelona támadósora a leghatékonyabbnak mondható a spanyol élvonalban. Ez a párosítás pedig több szempontból is kapóra jöhet.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 3-0-ás végeredményre van kilátás.

A csapatok legutóbbi mérkőzésein rendre nyert a Barcelona és mindig 2,5 gól felett zártak.

 A várható gólszámadatok igencsak beszédesek, ugyanis a Barcelona igencsak magabiztos előnyt élvez az előzetes statisztikák alapján, ráadásul érdemes megtekinteni a csapatok egymás elleni eredményeit is. Ezt látva egyértelműen kijelenthető, hogy valóban magas esélye van a katalánoknak a győzelemre, és ha képesek lesznek hasonló teljesítményt nyújtani, mint azt legutóbb megtették akkor aligha van félnivalónk.


xG (várható gólszámadat)
2,87 0,56
Várható végeredmény : 3-0

Remek hír lehet számunkra, hogy a hazaiak szinte teljes kerettel érkeznek a mai meccsre, ugyanis a csapatukból Alba és Dembele kettős maródi. Azt sem szabad elfelejteni, hogy hogyan kezdtek a csapatok. A Barcelona ugyanis 4-0-ra nyert a Mallorca ellen, míg a Leganes kikapott a 14. helyen lévő Valladolid csapatától 2-1-re. Egy szó, mint száz a csapatok a szezon során kétszer is találkoztak már egymással és rendre Barcelona sikerrel és legalább három góllal zártak a felek. Mivel a Barcelona továbbra is győzelmi kényszerben lép pályára, így számunkra elképzelhetetlennek tűnik az, hogy itt ma ne ők győzzenek és ne szereznék meg a három pontot. (A kérdés egyedül a gólokkal kapcsolatos.) A Barcelonában Messi játéka szinte garantált, ám remek hír lehet, hogy Suarez is felépült kisebb sérüléséből és legutóbb egy bő fél órát kapott, ahol egy gólpasszal vette ki a részét a Barcelona sikeréből. Egyszóval bízunk a statisztikai rendszerünk adataiban, amelyek alapján 3-0-ás végeredményre van kilátás, ám nagy hiba lenne a hendikep opcióra fogadni, ugyanis -1,5-ös ázsiai hendi 1,50-es szorzón rakható a legtöbb helyen, amibe valljuk be fogadás szempontjából nincs reális érték. Ezzel ellentétben a Barcelona győzelmében és a 2,5 gól feletti opcióban van és ezt az opciót a legtöbb helyen 1,65-1,70-es szorzón tudjuk megfogadni. Bízunk benne, hogy a katalánok begyűjtik ma is a három pontot és elől képesek lesznek legalább három gólt összehozni, de az sem kizárt, hogy egyszer betalálnak a vendégek. Bet365-ön fogadáskészítővel tudjátok elkészíteni a most látott ajánlást.

Barcelona – Leganes Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Barcelona + 2,5 felett (Eredmény + Összesített gólok) 1.66 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: