b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Barcelona – Getafe

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk 11 napnyi kihagyás után ismét jelentkezik. Legutóbb a Barcelona – Liverpool mérkőzésen a hazaiak sikerét favorizáltuk és most is a katalánok mérkőzése került kiválasztásra a kínálatból.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
117 nyertes – 70 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Az FC Barcelona kerete (Fotó : Instagram/FC Barcelona)

I Barcelona – Getafe I

A mérkőzésen igencsak bizakodó vagyok, hiszen a katalán csapatból Dembele, Rafinha és Suarez is kénytelen kihagyni a mérkőzést sérülése miatt. A Barcelona köztudott, hogy bajnok lett, viszont kiesett a Bajnokok Ligájából a Liverpool elleni 4-0-s vereségüknek köszönhetően. Ma egy izgalmas mérkőzésre számítok, hiszen a vendég Getafe a hajrához érve megtarthatja a 4. helyét, ami Bajnokok Ligája szereplést jelentene számukra. Ehhez ma legalább egy döntetlent kellene elérniük, ami elég lehetetlen feladatnak tűnik. A fogadóirodák ennek megfelelően 1,45-s szorzóért ajánlják a hazaiak sikerét, amit érdemes lehet kihasználni. A hazai keretből két gólerős támadó is hiányzik, ráadásul már nincs meg a kellő motiváció. A vendégek oldaláról viszont ott van az a tényező, hogy BL-ért küzdhetnek, ismét nemzetközi kupaporondon mutathatja meg magát a csapat és nem mellesleg igencsak jó formában is vannak. Egy szó, mint száz a Getafe jó szezont fut és ritkán kap ki két, vagy több góllal a csapat. Ezért egy ázsiai hendikep opció segítségével fogadást ajánlok a vendégekre, akik ha ma jól használják ki a helyzeteiket akár gólt is szerezhetnek, de véleményem szerint a védekezés lesz az első számú tényező a játékukban.

Barcelona – Getafe (18:30)
Tipp:Getafe +1,5 gól (Ázsiai hendikep) odds:1,65 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: