b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Barcelona – Betis – 21:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” ajánlásom esetében egy kissé rizikós opciót hoztam, ám rengeteg érvem van az adott kimenetel mellett és ezért bizakodó is vagyok a találkozóval kapcsolatban.


I Barcelona – Betis I

 

Ami már elsőre is szembetűnő nekem, hogy a fogadóirodák ilyesfajta favorizálásba kezdtek úgy, hogy a hazai keretben Dembele, Suarez, ill. Messi sincs játékra alkalmas állapotban, sőt nevezve se lettek a találkozóra. A hazaiak támadósorában vélhetően Griezmann fog kulcsszerepet kapni, ám rajta kívül nem nagyon látok értelmes támadójátékosokat a keretben. Ugyan a csapatban vannak többen is, de leginkább fiatalok, ill. rutintalan személyek akik még nem sok szerepet kaptak a Barcelona mezében. A másik érdekes tényező, hogy Messi nélkül ez a Barcelona már többször megmutatta, hogy nem igazán megy nekik, ráadásul most az a Betis érkezik, akik nyáron Fekirrel erősítettek leginkább, de Juanmi, Emerson, Loren, Joaquin, Javi Garcia, William Carvalho erősíti a keretüket.

A várható gólszámadatok alapján egyébként szoros mérkőzésre van kilátás 1,72, illetve 1,08 a két csapat mutatója, az-az nincs 2-3 gólos különbség a felek közt, ami számomra nem is olyan meglepő.

A mostani találkozón sem Suarez, sem Messi és sem Dembele nem lép pályára. Vajon mire lesz így képes a Barcelona? (Fotó : Getty Images)

A Barcelona esetében tehát a teljes támadósor hiányzik, ami alapesetben minden csapatot megviselne, nemhogy egy Barcelona kaliberű, Messire épülő csapatot. Egy szó, mint száz a vendégeknek ma minden esélyük adott arra, hogy meglepjék a katalánokat. A Betis nem egyszer okozott már fejtörést a hazaiaknak, illetve ott van az a tényező is, hogy az első mérkőzésen elszenvedett vereséget ma lehetne feledtetni a szurkolókkal. A Betis első mérkőzéséből amúgy felesleges kiindulni, hiszen a 8. perctől kezdve emberhátrányba került az együttes, ám így is ki-ki mérkőzést vívott a Valladolid csapatával. Én Griezmannba nem látok potenciált és őszinte leszek nem is nagyon értem az ő igazolását, de ezt nem nekem kell érteni. Úgyhogy mindenképp van most érték a Betis játékában és remélem, hogy Fekirrel az élen képesek lesznek 1 gólon belül maradni. Ezért egy ázsiai hendikep opciót ajánlok, ami a +1,5 hendikep lenne. Ez azt jelenti, hogy alap esetben, ha csak 1 góllal nyer a Barcelona, vagy pontot szerez a Betis akkor mi nyertünk. Viszont 2, vagy több gólos Barcelona siker esetén veszteséggel zárunk. Ez leginkább egy megérzés, ill. észérvekre épített elemzés és remélem, hogy most nem csalnak a megérzéseim, ill. abban is bízom, hogy a Betis él ezzel a ritkán előforduló eséllyel, hogy az ellenfélnél szinte nincs támadó a keretben.

 Barcelona – Betis (21:00)

Tipp: Betis +1,5 gól (Ázsiai hendikep) odds: 1,82 “C” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: