b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Atletico Madrid – Sevilla – 03/07 16:00

Vajon képes lesz ismét két gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

A mai kínálatból mindössze két mérkőzést emeltem ki és ebben az esetben is csak a spanyol bajnokság mérkőzései kerültek górcső alá.


Az Atletico Madrid – Sevilla kettős mérkőzése remek összecsapásnak ígérkezik, hiszen két remek formában lévő együttes fog egymással találkozni. Az Atletico jelenleg az 5. helyen, míg a Sevilla a 3. pozíciót foglalja el. Ami elmondható, hogy a Simeone által irányított együttes hazai pályán nagyon egyben van és jelenleg 8-4-1-es mutatójuk igencsak biztatónak mondható, viszont a Sevilla rég nem látott teljesítményt nyújt a LaLigában.

A várható gólszámadatok alapján 1,29, ill. 0,71 a két együttes mutatója.

Vajon képes lesz ismét pontot szerezni a Sevilla az Atletico Madrid otthonában? (Fotó : Getty Images)

A hazaiak mérkőzését egyre többször favorizáltam már, hiszen köztudottan a védelmük az egyik legjobb és ennek megfelelően már a 1,5 gólos határon is elfogadható szorzókra tudunk fogadni. A Sevilla idegenben 7-2-4-es mérleggel rendelkezik és mindössze egyetlen egy mérkőzést hoztak le 13 idegenbeli túrájukból rúgott gól nélkül. Ami szintén remek hír lehet, hogy mindkét oldalon a kulcsfontosságú játékosok szinte mindegyike nevezve lett a keretekbe és a hazaiak részéről Poveda, Thomas, Lemar hármas, míg a vendégeknél Fernando és Torres hiányzik. A két együttes egymás elleni eredményei is nagyon beszédesek és 2016-ig kellene visszanyúlni, hogy 1,5 gól alatti mérkőzést lássunk az eredmények között. Legutóbb a felek november elején találkoztak, akkor 1-1-es eredménnyel zártak, de ezt megelőzően is  még 2019-ben két alkalommal zártak 1-1-es eredménnyel. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok én reális értéket vélek felfedezni a 1,5 gól feletti opcióban is, de szerintem az 1-1-es eredmény ismét “zöldülhet” az Atleti meccsén. Legutóbb az Espanyol ellen favorizáltuk az 1-1-es eredményt, ami igencsak 6,00-ás szorzón jött.

Atletico Madrid – Sevilla Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,50 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1:1 (Pontos végeredmény) 6,50 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: