b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Atletico Madrid – Real Madrid

Ötletadó rovatunk ma három résszel fog jelentkezni. Elsőként egyből egy madridi rangadóval kezdenénk, ahol a spanyol első osztály két igencsak meghatározó csapata fog egymással megmérkőzni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
43 nyertes – 17 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is nagy “harc” alakulhat ki a felek között (Fotó:AFP)

I Atletico Madrid – Real Madrid I

Az első körben leszögeznénk, amit a Real Madriddal kapcsolatban a követőink tudhatnak, hogy a királyi gárdával szimpatizálunk. Ennek ellenére, mint sportfogadó el kell tudni rugaszkodni ezektől az érzelmi alapú döntésektől és mindig megpróbálunk ésszerű opciókkal kalkulálni a csapat mérkőzésein. Ma egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ami egy délutáni “csemegének” ígérkezik. Ugyan a vendégeknek nincs könnyű dolguk, hiszen a kupában a Barcelonával, míg most a városi riválisukkal kell megmérkőzni és mindezt egy héten belül, viszont elmondható, hogy mély rotációs lehetősége van Solarinak. Előző meccsen Asensio, Bale és Casemiro is a padon kezdett, ezzel úgymond készült a tréner a hétvégi megmérettetésre is. Ugyan a védelem adott volt, hiszen Marcelo, Ramos, Varane és Carvajal a kezdőben kapott szerepet. De a középpályán példának okáért Llorente lépett a pályára. A hazai oldalnak könnyebb helyzete van, hiszen 02.03-án lépett utoljára tétmérkőzésen a gyepre az együttes, illetve ma a hazai publikum előtt szerepelhetnek. Az Atletico hazai pályán mutatott mérlege igencsak beszédes, hiszen 11 mérkőzésen 9-2-0 a csapat mutatója. A vendégeké már ennyire nem tökéletes, hiszen 5-2-4 az idegenbeli mutató, ennek ellenére mi egy szoros, végletekig kiélezett párharcra számítunk. A két csapat egymás ellen rendre képes a pontosztozkodásra, vagyis a döntetlenekre. Legutóbbi mérkőzésükön a bajnokságban 0-0-val, de ezt megelőzően az UEFA Szuperkupában 2-2-vel zártak a felek. Előző idényben (2017/2018) két alkalommal találkoztak a felek és mindkét alkalommal 1-1 és 0-0-s eredmények születtek, tehát döntetlennel zártak.

Az Atletico Madrid – Real Madrid legutóbbi négy összecsapáson döntetlennel zárt. Előző idényben két alkalommal, míg a mostani idényben a bajnokságban 0-0, ezt megelőzően pedig az UEFA Szuperkupában 2-2-s eredménnyel zártak a felek.

Így adott a kérdés, hogy ma is kialakul-e ez az eredmény és érkezik ismét egy döntetlen a kettős archívumába. Véleményünk szerint benne lehet a “pakliban” és kiindulva abból, hogy a Real Madrid három nappal ezelőtt még a Barcelona otthonában lépett pályára, ahol szintén döntetlennel zártak ez ma is adott lehet. Várhatóan ismét egy korai gólra törekednek a vendégek, ami ugyan nehéz lesz, hiszen a hazai oldal védelme szinte a legszervezettebb a ligában. Mindezek ellenére mi bíznánk abban a tényezőben, hogy egy tripláért kisebb profithoz segítenek minket a csapatok. A hazai oldalon D. Costa és Savic hiányozni fog, míg Koke játéka kérdéses, míg a vendégek részéről Isco, Llorente és Vallejo is sérülése miatt kihagyja a találkozót.

Atletico Madrid – Real Madrid (16:15)
Tipp:Döntetlen (Játékidő eredménye (1×2)) odds:3,25 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: