b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Atletico Madrid – Real Madrid – 21:00

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében egy közös publikációt tartok a “gold” és a “prémium” előfizetők között. Az elemzés végén eltérek a megszokott tétektől és ennek a miértjét is megfogjátok érteni. Ami fontos, hogy fogadóirodákra felbontva ajánlom a fogadásokat, viszont aki tud minden opcióra tenni, annak sok sikert kívánok, hiszen óriási szorzókat “csíphetünk” el.


A találkozó speciális opciókra ajánlok fogadást, amelyek a büntetőlapokra történő fogadást jelentené. A bet365 fogadóportálon a lapokra készítek a fogadáskészítő opcióval fogadást, ami elsőként a csapatok lapjaira fog vonatkozni. Ezt követően, az egyéb fogadóirodáknak megfelelően ajánlok fogadás az összesített lapszámra. Mivel bet365-n minden opció rakható, így aki ezt a fogadóportált használja, akár 3 opcióra is fogadhat ennek köszönhetően. Ami azt illeti a mostani párharcot szerintem senkinek sem kell bemutatni, ráadásul a Costa – Ramos duó ma igencsak paprikás hangulatú mérkőzést alakíthat ki. Köztudott, hogy ez a városi derbi nem szokott könnyed derbi lenni. Kő kemény belépők, kisebb csetepaték és folyamatos beszólogatások, reklamálások övezik a mérkőzést. Mivel a játékvezető Gonzalez J. a mérkőzésen, számomra ez egy remek kiinduló alap.

Gonzalez legutóbb a Getafe mérkőzésén 6 sárga lapot osztott ki, pedig az akkori mérkőzés kevésbé volt olyan kaliberű, mint a mostani. A játékvezető ugyan nem könnyűkézzel osztogatja a lapokat, ám a reklamálást kevésbé tűri, illetve a keményebb faultokat azonnali sárgával bünteti.

Kő kemény mérkőzésre számítok a madridi derbin. (Fotó : Getty Images)

Mivel mindkét oldalnak igencsak fontos lenne a 3 pont megszerzése, ezért véleményem szerint már ez egy plusz érv a lapok mellett. Aztán ott van a tavalyi év, ahol a bajnokságban a legutóbbi mérkőzésen 10 sárga lap, illetve 1 piros lapot hozott a mérkőzés. Az azt megelőző mérkőzésen 7 lapig jutottak a csapatok és lényegében nagyon ritka az a mérkőzés a csapatok összecsapásán, ahol kevés lapot láthatnánk. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és a következő opciókkal készültem számotokra.

Atletico Madrid – Real Madrid Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Több, mint 2 lap a mérkőzésen az Atl. Madrid javára + Több, mint 2 lap a mérkőzésen a Real Madrid javára (Fogadáskészítő) odds:2,20 Tét : “C” kategória 2 egység
Tipp : Több, mint 3 lap a mérkőzésen az Atl. Madrid javára + Több, mint 3 lap a mérkőzésen a Real Madrid javára (Fogadáskészítő) odds:4,75 Tét : “C” kategória 1 egység
Tipp : Több, mint 6,5 büntetőlap (Büntetőlapok száma) odds: 1,80 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: