b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Atletico Madrid – Mallorca – 07/03 22:00

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A találkozón egy szoros meccsre számítok, de persze a felek között hatalmas tudásbeli különbség van. Véleményem szerint bízhatunk a statisztikai előrejelzésekben, amelyek alapján várható a hazaiak sikere, viszont ismerve az Atl. Madrid játékát és védelmét, aligha fog teret kapni az amúgy idegenben mindössze öt pontot és tizenhárom gólt szerző Mallorca.

Atl. Madrid – Mallorca Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Atl. Madrid + 3.5 gól alatt (Fogadáskészítő) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: