LaLiga : Atletico Madrid – Girona

Az ötletadó rovatunk harmadik részében az Atletico Madrid – Girona párharcot emeltük ki a kínálatból, ahol meglepetésre számítunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
101 nyertes – 57 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

I Atletico Madrid – Girona I

A LaLiga 30. fordulójában az Atletico találkozik a Girona csapatával és elmondható a vendégekről, hogy az madridi csapatnak mindig megnehezíti a dolgát. Legutóbb a kupában találkoztak a felek, akkor 1-1, illetve 3-3-s mérkőzés után a Girona harcolta ki a továbbjutást idegenben szerzett gólokkal.

Simeone a kupa utáni nyilatkozata után kissé feszülten jelezte, hogy számukra egy igazi “mumusnak” számít a Girona, hiszen rendre képtelenek ellenük nyerni és gratulál a csapatnak a továbbjutáshoz, hiszen remekül helyt álltak.  2017 óta a kettős párharcában végig döntetlenek, illetve gólváltásokkal tarkított mérkőzések születtek.

Ma a fogadóirodák kissé túloznak ezzel a 4,50-9,00-s szorzókkal, amiket a döntetlen, illetve Girona kimenetelekre szabtak. Egyértelműen esélyes az Atletico, de nem ekkora favorit, főleg nem a Gironával szemben. A vendégek több csapatnak megnehezítették már a dolgát és szinte minden adandó alkalommal képesek a gólszerzésre. Az Atletico a Juventus elleni BL búcsú után kikapott a Bilbao otthonában, majd gólfesztivált rendeztek az Alaves ellen, viszont ma más lesz a helyzet. Kiindulva az előző mérkőzésekből, a Girona kellemetlen játékából, illetve abból a tényezőből, hogy az Atletico számára nem megy a vendégek ellen egy +1,5 hendikep opcióval ajánlunk fogadást a vendégek sikerére, amelyre 1,69-s szorzóért cserébe megéri alacsony téttel fogadni.

Atletico Madrid – Girona (19:30)
Tipp:Girona +1,5 gól (Ázsiai hendikep) odds:1,69 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021