b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Atletico Madrid – Getafe – 12/30 19:15

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

Nem fogom sokáig húzni ezt az elemzést, hiszen számomra érthetetlen módon folyamatosan emelkedik az Atletico Madrid szorzója és köszönöm élek a lehetőséggel. A várható gólszámadatok alapján 2-0-ás mérkőzésre van kilátás és az idegenben amúgy sem túl fényes eredményekkel rendelkező Getafe pontszerzése mellett nem tudok észérveket felsorakoztatni.

xG (várható gólszámadat)
1.920.67
Várható végeredmény : 2-0

 

Látható, hogy több mint egy gólos favorit a hazai csapat és látva azt, hogy amúgy hazai pályán milyen mérlege van a házigazdáknak ténylegesen minden a sikerük mellett szól. Az Atletico eddig hét mérkőzést játszott le hazai pályán és 6-1-0-ás mérlege, illetve 18-2-es mutatója van a csapatnak. Kulcsfontosságú játékos ma nem hagyja ki a mérkőzést, ugyanis Gbric és Herrera maródi. A vendégeknél viszont van négy eltiltott is, így korántsem olyan egyszerű a Getafe helyzete. Egy szó, mint száz látva azt, hogy a várható gólszámadatok alapján milyen eredmény várható, ismerve a hiányzókat és ismerve a csapatok hazai/idegenbeli teljesítményét nincs ténylegesen semmi arra utaló jel, hogy itt ma az Atletico pontokat hullajtson. Az előző évben a csapatok kétszer találkoztak és akkor is oda-vissza verte az Atletico mai riválisát, mindezt pedig úgy, hogy gólt sem kaptak. 

Predikció : 
Atletico Madrid -0.5 , -1.0 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.90Tét: 5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: