b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Atletico Madrid – Barcelona – 21:00

A spanyol élvonalban, egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, hiszen az Atletico Madrod – Barcelona mérkőzés kerül megrendezésre a tizenötödik fordulóban.


A mérkőzéssel már készültem a challenge szolgáltatás keretein belül, ill. elemzés formájában is úgy vélem, hogy mindenképp van érték egy opcióban. Az Altetico Madrid keretéből D. Costa, ill. S. Vrsaljko játékára nem lehet számítani, ill. Gimenez és Savic az akik vélhetően kihagyják a mérkőzést. A vendégek keretében a megszokott hiányzókat láthatjuk, hiszen J. Alba és S. Busquets, N. Semedo, ill. O. Dembele nem léphet pályára sérülés, ill. eltiltás miatt. A vendégek esetében tehát továbbra is foghíjas a védelem és látható, hogy a Junior, Wague duó nem képes rendesen zárni a széleket ennek köszönhetően rengeteg meccsen gólt kap az utóbbi időben a Barcelona a bajnokságban. A támadások szempontjából a vendégek részéről nagy kérdés, hogy Griezmann milyen formát fog ki, hiszen a régi együttese ellen léphet pályára, ahol vélhetően nem fogják majd szívéjesen fogadni. A francia támadón kívül viszont Messi/Suarez duó biztosan játszani fog. A hazaiak részéről vélhetően a Vitolo/Morata kettős kezdhet, ill. mögöttük a Koke, Thomes, Saul és Joao Felix négyes állhat. Nagy kérdés, hogy Lemar és Correa szerephez jut-e a találkozón.

A várható gólszámadatok alapján 1,18, ill. 1,42 a két csapat mutatója.

Őrült meccsre van kilátás, ahol Messi tényezője ismét sokat változtathat az eredményen. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy az európai topligák egyik legjobb védelmével találkoznak ma a katalánok, ám Messi visszatérése óta ténylegesen hatékonyabbak a vendégek és a bajnokságban azóta szinte minden meccsen két gólt szerez a csapat. Ráadásul a hétközi Dortmund elleni erőpróba is jól sikerült a BL-ben, hiszen a katalánok nyerni tudtak. Az Atletico kikapott a Juventus otthonában, ám nem mondhatjuk el azt a vendégekről, hogy ne lettek volna helyzeteik. Ami biztos, hogy utóbbi időben a hazai csapat védelme többször enged egy-egy gólt az ellenfeleknek és ezt a legutóbbi hat mérkőzésükön megtette a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és én úgy érzem, hogy ma a gólváltás “lejöhet” ezen a mérkőzésen. A Barcelona védelme szerintem nem lesz képes kitartani kapott gól nélkül, főleg nem a Wanda Metropolitano gyepén, míg a hazaiaktól is nagy bravúr lenne, ha a Barcelona ellen kapott gól nélkül maradnának, amelyre legutóbb még 2016. áprilisában volt példa. Úgyhogy bizakodom és. szerintem a gólváltás zöldülhet ezen a mérkőzésen, ami ebben a felállásban a csapatok legutóbbi mérkőzésein rendre “zöldült”.

Atletico Madrid – Barcelona Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: