LaLiga : Athletic Bilbao – Real Madrid – 07/05 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


Őrültségnek tűnhet egy under opciót rakni a Real Madrid meccsén, viszont aki megtekintette a “királyi gárda” utóbbi mérkőzéseit láthatta, hogy borzasztó lassú a támadásfelépítésük és ténylegesen a biztos védekezésre alapuló játékot erőlteti a csapat. Persze klassziksok alkotják a keretet, akik bármikor befolyásolhatják a mérkőzést, de az utóbbi időben mindig egy-egy gólt szerezve nyer a csapat. A Bilbao védelme nagyon erős, ráadásul a statisztikai adatok alapján is egy kevés gólos mérkőzésre van kilátás. Amennyiben azt hozza mindkét csapat, amit megszoktunk tőlük, akkor itt ma nem szakad ki a gólzsák.

Athletic Bilbao – Real Madrid Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 alatt (Összesített gólok) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)