b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Athletic Bilbao – Real Madrid – 07/05 14:00

GIJON, SPAIN - APRIL 15: Head coach Zinedine Zidane of Real Madrid reacts during the La Liga match between Real Sporting de Gijon and Real Madrid at Estadio El Molinon on April 15, 2017 in Gijon, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


Őrültségnek tűnhet egy under opciót rakni a Real Madrid meccsén, viszont aki megtekintette a “királyi gárda” utóbbi mérkőzéseit láthatta, hogy borzasztó lassú a támadásfelépítésük és ténylegesen a biztos védekezésre alapuló játékot erőlteti a csapat. Persze klassziksok alkotják a keretet, akik bármikor befolyásolhatják a mérkőzést, de az utóbbi időben mindig egy-egy gólt szerezve nyer a csapat. A Bilbao védelme nagyon erős, ráadásul a statisztikai adatok alapján is egy kevés gólos mérkőzésre van kilátás. Amennyiben azt hozza mindkét csapat, amit megszoktunk tőlük, akkor itt ma nem szakad ki a gólzsák.

Athletic Bilbao – Real Madrid Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 alatt (Összesített gólok) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: