b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga: Alaves – Valencia ötletadó

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik és egy spanyol labdarúgó mérkőzésre készültünk a közösségünknek. Igazából a kérdés csak annyi, hogy ma is képes lesz-e az Alaves megtartani a pontokat a hazai publikum előtt, vagy a Valencia megszakítja a sorozatukat. Lássuk..


I Alaves – Valencia I

Gyakorlatilag mi két dolgot vettünk észre a mérkőzéssel kapcsolatban, ami döntően befolyásolta az ajánlásunkat. Az első és legfontosabb, hogy a Valencia oldaláról több hiányzó is akad és akár még Batshuayi is kihagyhatja a mai találkozót, illetve rajta kívül Gabriel, Gameiro, Coquelin, Gaya, Guedes, Kondogbia és Soler is kihagyja a találkozót. A hazai oldalon is vannak természetesen sérültek, illetve eltiltottak de gyakorlatilag az látható, hogy a fix keretből szinte mindenki a pályán lesz. A másik fontos tényező, ami mellett szintén nem lehet elmenni, hogy az Alaves hazai pályán kiválóan teljesít és több “nagyobb kaliberű” együttessel is kibabrált már a csapat. Az együttes otthon még veretlen 4-4-0 a mérlegük és a bajnokságban az egyik legkevesebb gólt kapták a hazai publikum előtt. Sokak ma lehet húzzák a gólváltást, mint opciót ami benne lehet a meccsbe, viszont látva a Valencia hiányzókat, illetve kiindulva a sok idegenbeli góltalan mérkőzésből, inkább az Alaves vagy döntetlen (kétesély) opcióban kerestük az értéket. Jelenleg ezt a bet365 portálon keresztül 1,57-s szorzóért lehet megkötni, viszont nem véletlen ajánljuk ötletadóként ezt a mérkőzést. Ha minden a statisztikák alapján alakul, akkor az alapra vérszegény Valencia támadósor ma sem fog “sziporkázni”, az amúgy roppantul kemény és remekül helyzekedő, ezáltal kevés gólt kapó Alaves védelemmel szemben. Így egy körömrágós 1-2 gólos találkozón, szerintünk az Alaves legalább egy ponttal zárja ezt a meccset!

Alaves – Valencia (16:15)

Tipp:Alaves, vagy döntetlen (kétesély) odds: 1,57 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: