b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga 2: Ismét Uzuniék győzelmében látunk fantáziát!

Idén a feljutás a cél a Granadánál! (Fotó: Getty Images)

2022-09-04213

Pár nappal ezelőtt is fogadást kötöttünk a Granada csapatára, amikor a Villarreal B csapatával találkoztak és nyertünk, a mai ellenfelük pedig az Andorra csapata lesz!

Összességében a Granada az egyik legértékesebb kerettel rendelkezik a spanyol másodosztályban és minden feltétel adott a csapatnak a feljutás kiharcolására.  Ennek megfelelően teljesítettek Uzuniék az első három fordulóban, hiszen mindhárom meccsüket megnyerték és a Ferencvárosi TC-ből távozó játékos immáron négy gólnál tart. Az Andorra viszont jóval szerényebb kerettel rendelkezik, mint a mai rivális, ráadásul a szezonnyitó győzelem után két vereségbe is beleszaladt a csapat. Egyszóval nem csak értékbeli differenciák vannak a csapatok között, hanem a formai és morális különbségek is jelen vannak.

Andorra - GranadaFogadási határidő: 14:00

Nem gondolkoztunk sokat ezen a mérkőzésen, ugyanis minden a Granada pontszerzése mellett szól. A fogadóirodák ismét magas szorzót adtak meg Uzuniék győzelme mellett, ez pedig igencsak meglepő, mert eddig minden rivális ellen legalább két góllal nyert a Granada és vélhetően az Andorra ellen is a győzelemre fognak hajtani a játékosok. Ebből kiindulva élünk a kínálkozó lehetőséggel és úgy ahogy legutóbb a Villarreal B ellen is nyerni tudtunk, úgy ez a tervünk ma is. A Granada +0.0-ás ázsiai hendikep opcióra kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Granada +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.575

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: