b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga 2 : Fuenlabrada – Mirandes – 07/04 21:45

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel ezne tartalmak. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva tegye meg ez!


A mérkőzésen 1-1-es döntetlenre lehet számítani a statisztikai rendszerünk előrejelzései alapján, ezért a döntetlent favorizáltuk a találkozón.

Fuenlabrada – Mirandes Fogadási határidő : 21:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (1×2) 3.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: