Közösséget építünk! Csatlakozz te is a privát chathez!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Közel egy éve működik már a prémium előfizetőinknek létrehozott “privát” chat szolgáltatásunk, viszont utóbbi időben ellaposodott a chat aktivitása. Ez annak is köszönhető, hogy többen háttérbe vonultak, míg sokak nem szeretnek szerepelni egy ilyen nyilvános csatornán keresztül. Ennek következtében a mai naptól szeretnénk csak olyan résztvevőket a csoportban, akik aktívak és kiveszik a részüket a mindennapjainkból.


A csoportban garantáltan megosztunk élő tippeket és prémium tartalamakat is. A csatlakozott felhasználóktól tehát csak annyit kérünk, hogy legyenek aktívak. Jöhetnek saját szelvények, saját ötletek, élő tippek és így tovább és lássunk példákat a mai napunkról, hogy az aktív előfizetőink milyen sikereket értek el és mindezt egymásnak köszönhetően.

Amennyiben prémium előfizetéssel rendelkezel, nincs más dolgod, mint csatlakozni a régi chat felületen megadott linken keresztül. Ha pedig nem rendelkezel előfizetéssel, de csatlakoznál a csoportunkhoz, akkor pedig egy minimális összegért cserébe megteheted és egy hónapig élvezheted a chat szolgáltatásait.

Mit várhatsz a csoporttól?
– Prémium elemzések (min. 10 db – max. 20 db)
– Élő tippek (min. 20 db – max. 30 db)
– Ötletek, vélemények megosztása
– Kiváló és segítőkész közösség, ahol unalomnak nincs helye

Fontos a prémium “privát” chat előfizetés 1 hónapra igényelhető azoknak, akik nem rendelkeznek aktív előfizetéssel! Aki pedig aktív előfizetéssel rendelkezik, annak a megadott lejárati dátumig van esélye betekintést nyerni a “chat” mindennapjaiba.

Igényeld a szolgáltatást a következő linkre kattintva és csatlakozz még ma a csoporthoz.

Prémium “privát” chat

0