b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Közel volt, de így is 6/6!

Tegnap ingyenes napot tartottunk és megosztottuk veletek az “ALL IN” prémium csomagunk tippjeit! Az “ALL IN” csomag továbbra is hibátlan, hiszen minden nap profitot értünk el és szeretnénk minél tovább tartani ezt az állapotot. Ritka egy tippadó oldal esetében, több fajta szelvénymegosztás esetében, hogy ilyen sorozatot érjen el! De eddig, ha a fortuna nem is teljes mértékben, de mindig mellettünk volt.

Tegnap ugye látható volt, hogy a “SINGLE” és RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” tippcsomagunk tippjei közel 60 perc játék után már nyertesnek voltak mondhatóak, hiszen a Roma – Atalanta párharcon megtörtént a gólváltás, ahogy mi vártuk. Viszont a “NAGY SZORZÓS” szelvényen minden tökéletesen haladt, míg a Juventus csapata rengeteg helyzetet kihagyva, illetve les gólt és két kapufát is eltalálva mindössze egyetlen egy góllal tudott nyerni a Cagliari otthonában, így sajnos ez a szelvényünk vesztes lett.

Ami eddig elmondható a hónapról, hogy minden csomagunk nyereségesen áll. Az “ALL IN” csomagon kívül, minden csomagban csak egyetlen egy darab vesztes nap volt és szeretnénk ezekben a csoportokban is fenntartani végig a nyereséget. Ehhez minden feltétel adott!

Reméljük, hogy sokan velünk tartottatok. Számok alapján igen, hiszen közel 500 ember (483) ember tekintette meg tegnap az “Ingyenes nap!” posztunkat!

Gratulálunk mindenkinek, kicsit sajnáljuk, hogy így alakult! A hónapban még három ilyen ingyenes alkalom lesz! Figyeljetek!

26654038_1544416445593742_1378211185_o
Tegnap tippadásunk. Pluszban zártunk és ez a lényeg!
0
%d bloggers like this: