Közel egymillió forintot nyert előfizetőnk a nagy tétes ajánlásainknak köszönhetően – előfizetői interjú

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

A nagy tétes szolgáltatás bevezetésekor csatlakozott előfizetőnk és pár hónap leforgása alatt sikerült közel egy millió forintot profitra szert tennie.

Több előfizetői interjút is készítünk a következő hónapokban és az első ilyen beszámoló N. Péter (továbbiakban: Peti)  tapasztalatainak köszönhetően készült el, aki bátran ajánlja mindenkinek a nagy tétes szolgáltatásunkat!

Kezdjük rögtön azzal, hogy miért döntöttél a nagy tétes szolgáltatás mellett, illetve hogy találtál rá a szolgáltatásunkra?

Peti: Sokáig hitetlenkedve néztem a közösségi felületeken futó reklámokat, de mivel már régóta foglalkoztam a sportfogadással hobbi szinten, így több oldalt is elkezdtem követni. Sose gondoltam volna, hogy az egy mérkőzéses fogadásokban ekkora lehetőség van, nekem mindig az volt az elméletem, 5-10.000 forintokból nyerjek 60-70.000 Forintot. Ez a mentalitás persze oda vezetett, hogy elég csúnya összegeket buktam interneten és papíron is. Lényegében hirdetések közt került a b&wtips a szemem elé és elsőként az instagram oldalatokat kezdtem követni, majd jött a telegram csatorna. Annyit be kell hogy valljak, hogy nem ti voltatok az első hely ahova csatlakoztam, de többszöri próbálkozást követően azt gondolom, hogy megtaláltam a számomra megfelelő szolgáltatást. Szeptember elején döntöttem úgy, hogy bizalmat szavazok számotokra, hiszen itt olyan feltételeket kínáltatok, amelyek számomra teljesen megfeleltek. Gondolok itt a kevés tippszámra, vagy a profitgaranciára. Ki kell emelnem azt is, hogy óriási pozitívum a telegramom megtalálható előfizetői közösség, mert olyan személyek alkotják azt, akik segítik egymást, reggelente köszönéssel indítanak és sokszor óriási szurkolást is láttam már a csatornán. Én személy szerint csak olvasom inkább az üzenetváltásokat, de így is jó érzés részese lenni ennek a közösségnek.

Milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással kapcsolatosan?

Peti: Lényegében minden úgy alakult ahogy vártam, illetve a leírásokban is szerepelt. Szeptember elején rögtön úgy indítottam, hogy amit kaptam tíz tippet mind nyert és itt már el is döntöttem, hogy mindegy mi lesz, legalább az év végéig maradok. A tőkémet az leírt módon osztottam fel, de ezt októbertől a látott eredmények miatt sokkal bátrabban tettem meg. Tehát a kezdeti ajánlott száz egységes felosztást a felére, ötven egységre bontottam. Az első hónapban 10.000 Ft egységekkel közel 300.000 Forint nettó profitot sikerült realizálnom, aztán a rizikós tőkefelosztással további 600.000 Ft sikerült szert tennem. Így 2021-ben szeptember-december között sikerült közel 900.000 Ft haszonra szert tennem. Az év végén elhatároztam, hogy előfizetek egy évre, így 2022 végéig garantáltan maradok. Ugyan gyengébben sikerült a februári és márciusi hónap, viszont így is az év folyamán már +90.000 Ft haszonnál tartok. Ami nagyon nagy pozitívum, hogy vállaltad a veszteséges időszakot is, ez pedig ténylegesen bebizonyította számomra, hogy a lehető legjobb helyen vagyok.

Ez egy igencsak részletes válasz volt, köszönjük! Ez a célunk már a kezdetek óta, hogy az előfizetőink azt lássák, illetve tapasztalják, hogy korrektek és megbízhatóak vagyunk. Visszatérve a válaszodra a februári és márciusi hónap valóban gyengébb volt, te ezt hogy élted meg?

Peti: Leginkább a te mentalitásod, illetve hozzáállásod és az előfizetői közösség segített ebben, na meg a megfelelő bankroll. Ugye a két hónap alatt nem volt tetemes veszteség, ráadásul közel egy milliós profittal indítottam a 2022-es évet és így nem igazán éreztem meg. Persze sosem jó veszíteni, de ahogy jelezted hosszútávon kell gondolkodni, ez az alapja a sportfogadásnak és más pénzügyi befektetésnek is. Ez pedig számomra is bevésődött, így eltudom fogadni a rosszabb szériákat is. Az viszont megint óriási pozitívum, hogy ilyen negatív eredmények ellenére profitom van és már közel egy milliónál tartok.

Akkor összességében elmondható, hogy 2021. szeptembertől kezdődően közel egymillió forintot nyertél a nagy tétes ajánlásainknak köszönhetően. Ehhez gratulálunk! Összességében mik a terveid a jövőre vonatkozóan?

Peti: Mindenképp szeretnék hasonló profitot realizálni és ha ugyanez az eredményesség marad, mint áprilisban, vagy épp májusban, akkor ez pár hónapon belül akár aktuális is lehet. Kíváncsian várom a következő időszakot, hiszen én nyáron az európai klubfoci leállásával rendre felhagytam a fogadásokkal, de most ez nem így lesz, hiszen ahogy jelezted is temérdek fogadást köthetünk más sportágakban is. Összességében tehát megelégednék azzal, ha sikerülne ismét egy újabb milliót „akasztani”. 

Ezzel az összeggel mi is kiegyeznénk! Mi a véleményed a megújult weboldalunkról?

Peti: Nagyon tetszik ez az új felállás, kinézet. Egyrészt több mérkőzésről is láthatok elemzést, amelyek amúgy részletesek is, a tippek pedig ahogy látom szép számmal jönnek. Én leginkább csak figyelemmel követem őket, de a visszajelzéseket látva a telegram csatornán, elég meggyőző ez is. Persze fogadtam is már több opcióra, ami számomra is nagyon tetszett. A kinézet egyébként szerintem az egyik legjobb, pozitívum, hogy mobilon mindenféle nehézség nélkül tudom azt használni. Az pedig külön öröm számomra, hogy nincs semmiféle reklám az oldalon. Nem kell fél percig kattintgatni az x-re, hogy lássam amit akarok..

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés.

Te mit mondanál annak, aki még nem volt nagy tétes előfizető? Mi tetszik leginkább a szolgáltatásban, illetve lenne olyan, amin javítanál esetleg?

Peti: Igazából az első gondolatom, hogy ne hitetlenkedjen az aki titeket követ, meg a hosszabb távon való gondolkodás. Átlátható a statisztika és az archívum, látható az ha nyereség, ha veszteség van. Én is sokáig kételkedtem, aztán a lehető legjobban döntöttem és tényleg nem csalódtam. Sok ilyen tippmixes oldallal ellentétben nem csak a statisztikában van profit, hanem én is nyertem, ráadásul nem is kis összeget. Ami tetszik még igazából a közösség, amit már az elején is leírtam és nem mellesleg az eredményesség. Jó érzés az, hogy a mindennapi monoton munka mellett pénzt tudok keresni sportfogadással, az pedig már további extra, hogy tényleg egy remek közösség részese vagyok. A telegram alkalmazás is egy remek opció, hiszen egyből zörög a teló munka közben, ha megosztottál egy tippet és pár percen belül már meg is tudtam rakni az ajánlott opciót. Munkahelyemen gép előtt ülök, tehát tényleg minden adott ahhoz, hogy jó kis fizu kiegészítéshez jussak. Még valami ritka az, hogy rosszabb szorzót látok, mint a megosztott, tehát ez is egy óriási pozitívum, hogy szinte mindig a megadott szorzókra tudok fogadni. Javítást pedig nem tudok, tényleg minden úgy jó ahogy van. 

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy legyen meg az újabb egy millió forint profit!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: