b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kövessük élőben!

Magyarországon mi kezdtünk el először legálisan és üzletszerűen foglalkozni az élő fogadással. Amelyet ugyan megszüntettünk, hiszen rengeteg időt igényel ez a fajta szerencsejáték és volt olyan alkalom, amikor napi 10-12 órát ültünk a képernyők és a egyéb eszközök előtt és fogadtunk a találkozókra!

live-tipovanie-kopie.jpg
Régebben üzletszerűen is foglalkoztunk az élő fogadással. Most viszont csak alkalmanként fogunk veletek megosztani ilyen tippeket. Teljesen ingyen természetesen! 

Most viszont arra gondoltunk, hogy visszatérünk rövidebb időszakokra, amelyekről természetesen előre fogunk jelezni, hogy mikor várható élő fogadás és mire fogadunk! A megosztások mindig egy-egy cikken belül fognak történni.

Lényegében egyszerű a történet, figyeled a cikkünket, mi pedig mikor van értelmes és fogadható opció, írunk egy frissítést és ezzel frissül is az élő tipp rendszerünk!

Többen ismeritek már a munkánkat és rengeteg előfizetőnk volt az élőzéssel foglalkozó csoportban. Remek eredményeket értünk el, most viszont teljesen ingyen visszatérünk alkalmanként az élő fogadás szerelmeseinek kedvezve!

image.jpg
Volt részünk rengeteg sikerben. Reméljük, hogy velünk tart most is a szerencse! 

Várhatóan sokan velünk tartotok régiek és újak is egyaránt. Kiváló alkalom folytatni az élő fogadást, vagy esetleg megismerkedni ezzel a tevékenységgel is!

0
%d bloggers like this: