b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Köszönetünk jeléül!

Ahogy a tegnap este megosztott cikkünkben olvashattátok, a weboldalunk rövid időn belül átlépett egy remek értéket, ami a látogatók számát jelenti. Több, mint 150.000 ember tekintette meg a honlapunkat és ennek köszönhetően, ahogy ígértük is ma megosztjuk a teljes “Prémium szolgáltatásunkat” veletek! Ezért nem kell semmit sem tenned, csak az általunk ajánlott mérkőzéseket, illetve tétek alapján fogadni. FONTOS:A tippadásunk újítása alapján napi egy-két szelvényajánlással is készülünk , amit mi jónak vélünk, viszont tét nélkül ajánljuk. Aki szeretné megrakhatja, aki pedig a biztosabb, tétekkel ellátott és bankroll menedzsment és stratégia alapján fogadott tippjeinket követi, annak a három megosztott tippet ajánljuk!


Előjáróban is sok sikert és jó olvasást kívánunk!


A mai napon három tipp került megosztásra a “Prémium szolgáltatásunkban” két “B” kategóriás és egy “C” kategóriás tipp.  A megosztott tippek alatt két szelvényajánlás is található, illetve ezeket követően három elemzést is olvashat mindenki, akit érdekelnek a gondolataink és érveléseink a mérkőzésekkel kapcsolatban!


“B” kategóriás tippek:


Norrköping – Sundsvall (25964 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,50

Tét:2 egység

Örgryte – Värnamo (11310 H)
Tipp:Örgryte (1X2)

odds:1,65

Tét:2 egység


“C” kategóriás tippek 2. szint:


Zulte Waregem – Lokeren (14084 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,70
Tét:2 egység

Szelvény ajánlások:


1.szelvény:
Norrköping – Sundsvall (25964 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Örgryte – Värnamo (11310 H)
Tipp:Örgryte (1X2)
odds:2,40

2.szelvény:
Zulte Waregem – Lokeren (14048 01)
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)

odds:2,65


Elemzéseink:


Ahogy látható, ma három tipp került megosztásra és a három tippből “B” és “C” kategóriába soroltuk azokat. Először a “B” kategóriás tippekkel kezdenénk, ahol két olyan mérkőzésre tettük le a voksunkat, amelyekből az egyiken várható a hazai csapat sikere, míg a másik találkozón a gólváltás!

Elsőnek az Örgryte-Värnamo összecsapással kezdenénk, ahol nem véletlen az alacsony szorzó a hazaiak sikerére. Jelenleg a hazai együttes az első és eddig 8 forduló alatt 6 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a csapat mérlege, míg a mai ellenfelük a Värnamo csapata 1-2-5-s mérleggel rendelkezik! A két csapat közt jelen pillanatban “szakadéknyi” különbség látható. Míg a hazaiak támadósora a legjobban teljesít a bajnokságban, addig a vendégek támadói a legpasszívabbak, hiszen 8 forduló alatt mindössze 5 alkalommal tudtak gólt szerezni. Viszont a védelmük sem az igazi, hiszen a 13 kapott gól a bajnokságban eddig az egyik legrosszabb teljesítménynek számít. Mindent egybevéve, ma hazai pályán úgymond kötelező lenne az Örgryte számára behúzni a győzelmet, a hazaiak 20-s mezében játszó Montiel 100%, hogy a pályán lesz és jelenleg ő teljesít a legjobban a gólszerzést tekintve. De rajta kívül a hazai keretben a megszokott 3-4-3-s felállásban a következő játékosok kaphatnak szerepet: Lukic, Sahlin, Engstrom, Ervik, Ericsson, Lindstrom, Montiel, Almstrom, Paulson, Ludwigson és Nilsson. Előző mérkőzésen az Örgryte elszenvedte a szezonbeli első vereségét, így ma véleményünk szerint még motiváltabban léphet pályára az együttes, ráadásul a Värnamo nem az idegenbeli statisztikájáról híres és a legutóbbi 10 találkozón 7 vereség, 1 döntetlen és 2 győzelem a csapat mérlege, bár tegyük hozzá, hogy ezt az idegenbeli győzelmet 2017.10.30.-án szerezte utoljára a csapat. 2018-ban még nem nyertek idegenben és véleményünk szerint nem ma fognak megindulni a lejtőn felfelé! Így bízunk a hazaiak sikerében és az előző fordulóban elszenvedett vereség miatt, ma egy igen motivált hazai csapatra számítunk, akik mindent megtesznek a győzelemért!

A másik találkozón a Norrköping-Sundsvall mérkőzését elemeztük ki és ahogy már a felvezetőben is említettük egy gólváltásra került a sor és az indoklás igen egyszerű. A Norrköping csapatának a neve sokak számára ismerős lehet, hiszen a svéd labdarúgás egyik legjobb és legmeghatározóbb csapata szokott lenni az együttes. Jelenleg a hazai együttes a 3. helyen áll 9 mérkőzésen 6 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege és 17 – 9 a gólkülönbsége. A mai ellenfél viszont az a Sundsvall lesz, akik mint középcsapat remekül teszik a dolgukat és többször nehezítették már meg a “nagyobb” esélyekkel bíró együttesek dolgát. Amiért viszont mi bízunk a gólváltásban, az a Sundsvall idegenbeli teljesítménye, hiszen követtük a csapat mindkét mérkőzését amikor idegenben játszott és a Hammarby ellen nyújtott remek teljesítményüknek köszönhetően, illetve követve a svéd bajnokság fordulóit már-már csukott szemmel ajánlanánk a Sundsvall csapatát a gólváltásra. A Hammarby ellen a csapat 4-3-s eredményt ért el idegenben, illetve azt megelőzően a Dalkurd ellen 2-2-s döntetlennel zárt. Viszont összességében elmondható, hogy a csapat az eddigi fordulókban szinte mindig szerzett legalább egy gólt és az utóbbi 5 mérkőzésén legalább két találattal köszönt be az ellenfeleinek az együttes, ami igencsak remek mutatónak számít. Viszont ma az a Norrköping lesz az ellenfél, akik szintén remek formában és rengeteg góllal kalkulálhatók., ráadásul hazai pályán nagyon jól teljesítő együttesről beszélhetünk, viszont a statisztikák alapján egyet láthatunk java részt mindig gólt kap az együttes a hozzájuk látogató csapatoktól. Legutóbb a Dalkurd csapatával mérkőztek meg akkor 4-2-s eredmény született, azt megelőzően a Trelleborg együttesével játszottak 1-2-s mérkőzést, de sorolhatnánk a Kalmar, Brommapojkarna mérkőzéseket ahol szintén nyerni tudott az együttes, de 3-1 és 2-1-s eredmények tudatában kellett lezárniuk a találkozókat. A Sundsvall a góljairól híres és ezt idegenben is remekül kamatoztatja a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzését tekintve 9 alkalommal szerzett legalább egy gólt az együttes, míg a mai házigazda hazai pályán a legutóbbi 10 mérkőzésén mindig szerzett legalább egy gólt, de 8 alkalommal kapott is! Így mi úgy véljük, hogy a két csapat ma sem egy unalmas 90 percet fog lejátszani egymással és várhatóan megtörténik ma is a gólváltás a mérkőzésen! A két fél legutóbbi összecsapásán 2-2-s döntetlen született, de az azt megelőző mérkőzéseken is nagy átlagban megszületett a gólváltás a két csapat mérkőzésein! Így mi ma bátran behúzzuk ezt az opciót, Ráadásul a két csapat ügyeletes gólvágói Gall, Hallenius és Holmberg, Karlsson duók a pályán lesznek!

A “C” kategóriás tippünk esetében a gólváltásra tettük le a voksunkat és úgy véljük, hogy a mai mérkőzésen várható lesz ez az opció. A belga összecsapáson a Waregem fogadja a Lokeren csapatát és ma úgymond kötelező mindkét csapatnak a 110%-s teljesítmény és az erőbedobás, viszont a Waregem keretét, illetve teljesítményét látva inkább a hazaiak továbbjutása az esélyesebb a mai mérkőzésen. Viszont a Lokeren találkozóit a szezon során, illetve a rájátszásban végig követve egyet láthattunk, hogy a vendég együttes szinte minden alkalommal képes legalább egy-egy gólt szerezni a mérkőzéseken. Ma a tét nem kicsi és látva a két csapat mérkőzéseit, illetve követve azokat, mi bízunk a mai gólváltásban, viszont a “C” kategória nem véletlen és a nagy nyomásban, benne lehet akár egy meglepetés eredmény is amely egy kevés gólos találkozót eredményezhet. Alapjára mi nem úgy gondolnánk, viszont a szezonvégi teljesítmények, illetve látva az utóbbi idők eredményeit, csak óvatosan mertük megkockáztatni a mai tippünket. A Waregem hazai mérlege alapján amúgy a legutóbbi 10 mérkőzésen 9 gólt szerzett, míg a Lokeren idegenben legutóbbi 10 találkozón 9 alkalommal szerzett gólt! A két fél legutóbbi összecsapásán a Waregem győzött, viszont azt megelőzően két alkalommal is megszületett a gólváltás a csapatok mérkőzésein, így mi bízunk benne, hogy ma sem történik meglepetés a találkozón!

Sok sikert és köszönjük a megtisztelő figyelmet!

0
%d bloggers like this: