b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Erre fogadunk a Kisvárda meccsén!

Gólokban gazdag mérkőzést játszhat ismét a Kisvárda. (Fotó: MTI/Infostart)

Nem sokan számoltak azzal, hogy a Kisvárda az odavágón képes lesz kiharcolni a győzelmet, ám a magyar együttes megtette ezt.

Ami biztos, hogy az előző mérkőzésen gyakorlatilag semmi sem kedvezett a Kisvárdának, hiszen az egy héttel ezelőtti összecsapás előtt 4200 km-t kellett utaznia a csapatnak és azért ez a távolság elég sok erőt kivehetett volna a játékosokból. A másik negatívum, hogy sok távozó volt a kisvárdai oldalon, illetve a szakmai stáb is cserélődött. Igaz, hogy jól sikerült a bemutatkozás, de tudhatjuk, hogy a visszavágón is ugyanez a szervezett játék kell majd a magyar csapat részéről. A kazah csapat az odavágón elég gyenge teljesítményt nyújtott és nem is tudott a Kisvárda fölé kerekedni. Gyakorlatilag a magyar együttes minden egyes mutatóban jobb volt, mint a Kajrat. Nagy kérdés, hogy az előző mérkőzésen mutatott játékon tud-e javítani a kazah csapat, de annyi biztos, hogy ma ők vannak hátrányban és nekik kell kezdeményezni.

A mai mérkőzésen mindenképp a Kisvárda van előnyben, hiszen adott az egy gólos fór, de ezenkívül ott van az utazás ténye is, hiszen most a Kajrat játékosoknak kellett utazni 4.200 km-t. Nem egyszerű egy ilyen utazást kipihenni és mivel ma a vendégeknek kellene kezdeményezni, így egyáltalán nincsenek kedvező helyzetben. A Kisvárda az odavágón nagyon szervezetten védekezett és gyakorlatilag a kazah csapatnak komolyabb helyzete sem volt. Ha ma képes ugyanezt a játékot hozni a hazai együttes, akkor könnyedén meglehet a továbbjutás, persze ehhez egy végig koncentrált, egyben szervezett védekezés kell majd. Minket a Kajrat Alamaty játéka egyáltalán nem győzött meg és ugyan benne lehet egy gól a kazah csapatban, az nagyon meglepne minket, ha itt egyfajta “gólfieszta” alakulna ki. Úgyhogy a fogadásunk az összesített gólok piacára vonatkozik, ahol a 2.5 gól alatti opciót favorizáljuk!

Tipp: 2.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: