b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Több alapjátékos nélkül utazott Dániába az FCSB!

Több kulcsjátékos sem lesz ott a Silkeborg elleni meccsen! (Fotó: Getty Images)

2022-10-06[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Konferencia Liga “B” csoportjának harmadik fordulójában, a negyedik helyezett Silkeborg és a harmadik helyen álló FCSB feszül egymásnak.

Alapvetően nincs nagy tétje ennek a mérkőzésnek, hiszen már a sorsoláskor úgymond eldőlt a továbbjutás kérdése és egyértelműen látható, hogy az Anderlecht, illetve a West Ham szeretné mihamarabb kiharcolni a továbbjutást. Ami miatt viszont mindenképp tartogathat némi lehetőséget ez a már-már tétnélküli összecsapás, hogy a románoknál rengeteg a hiányzó és több alapember sem utazott el Dániában. Ennek a legfőbb oka az, hogy a hazai bajnokságban gyengén teljesít a csapat és a hétvégén is kulcsfontosságú mérkőzésen kell majd szerepelni a gárdának. A vezetőség elég csúnyán kiakadt a jelenlegi teljesítményre és már szóba került az is, hogy az elnök lemond. Úgyhogy nincs egyszerű helyzetben a Steaua és azért látva azt, hogy a mai találkozóra több kulcsjátékos Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darios Olaru és Risto Radunovic sem utazott Dániába, így mindenképp esélyes lehet a hazaiak győzelme. 

Silkeborg - FCSBFogadási határidő: 18:45

Elég sokat esett már a hazai győzelem szorzója és ez leginkább annak köszönhető, hogy immáron tudjuk a pontos utazókereteket és látva, hogy mennyi kulcsjátékos nem utazott el Dániába, mindenképp érték, illetve lehetőség van a Silkeborg győzelmében. A hazaiak ráadásul elég jól hangoltak a mai mérkőzésre, hiszen hétvégén nyerni tudtak és esetükben azért elmondható az is, hogy hazai környezetben elég veszélyesek minden riválisra. Minket mindenképp meggyőztek a román csapatról érkező hírek, illetve láttuk a West Ham elleni fiaskóját is a dánoknak, ahol azért az angolok majdnem pontokat veszítettek. Úgyhogy szerintünk hazai pályán minden esély adott arra a Silkeborg csapatának, hogy behúzzák a győzelmet, hiszen egy “B” keret ellen fognak játszani és mivel a románok már-már elengedték a Konferencia Ligát, így a Silkeborg megszerezheti az első győzelmét a sorozatban. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Silkerborg (1×2)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: