b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Sablontippre fogadunk a Nice-Partizan meccsen!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Nice! (Fotó: Getty Images)

2022-10-27[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Konferencia Liga “D” jelzésű csoportjában talán a Partizan érezheti magát biztonságos helyzetben, de a szerb együttesnek még pontot kell szerezni a következő két fordulóban.

A csoportban a Nice jelenleg 5 ponttal a második helyen, szorosan mögöttük pedig a Köln és a Slovacko áll 4-4 egységgel. Alapvetően tehát elég kiélezett csata várható a következő fordulókban és igazából ez alapozta meg a mai tippünket is. A Partizan eddig minden egyes meccsén képes volt legalább egy pontot szerezni, ám ez korántsem olyan meglepő dolog, hiszen a csoportban igazából senki sincs kirobbanó formában. Ugye a Nice gyengén indította a szezont és a hazai bajnokságban is mindössze a 12. helyen állnak, de ugyanez igaz a Kölnre is, akik igazából semmi extrát nem tudtak még idén letenni az asztalra. A Partizan viszont elég szépen gyűjti a pontokat a hazai bajnokságban is, ráadásul ott is szinte minden egyes tétmeccsén képes volt legalább egy gólt szerezni a csapat! A Köln elleni oda-visszavágó kellően megalapozhatja a szerbek önbizalmát, hiszen a német csapat ellen kétszer győzelemmel zárni, azért nem kis teljesítmény és nem gondolnánk azt, hogy a Nice jóval erősebb játékerőt képviselne. Persze a hazaiak kispadján az igencsak nagy rutinnal rendelkező L. Favre ül, aki azért megélt már több a maihoz hasonló mérkőzést. 

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

B&WTIPS ALKALMAZÁS

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

Nice - PartizanFogadási határidő: 18:45

Ami biztos, hogy ma a Nice van pontszerzési kényszerben és ennek megfelelően a nizzai együttestől várnánk a nyílt támadójátékot. A Partizan viszont annyira kedvező helyzetben van, hogy ma igazából semmi teher nincs a vállukon. Ugye nekik már egy remi is megfelelő lenne, hiszen akkor a Nice-t legalább három pont távolságra tartanák és az utolsó fordulóban a Slovackoval mérkőznek meg, akik ellen ismét esélyes lehet a pontszerzésük. Úgyhogy itt ma a Nicenek kell támadni, ami a védekezésben problémákat szülhet és szerintünk ezt a Partizan játékosai ki is fogják majd használni. A vendégek eddig minden meccsen képesek voltak gólt szerezni és a Köln elleni találkozóktól eltekintve a Slovacko, illetve a Nice ellen kaptak gólt/gólokat is. Mi erre számítunk ma, hogy mindkét fél képes lesz betalálni, úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik és ezt a sablontippet küldjük “csatába”. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.85

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: