b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Sablontippre fogadunk a Fiorentina meccsén!

Győzelmi kényszerben a Fiorentina. (Fotó: Getty Images)

2022-08-18815

A Konferencia Liga selejtezőiben pályára lép a Fiorentina is, akik a Twente ellen készülnek kiharcolni a továbbjutást!

Az olasz csapatnál nagy változások voltak a nyár folyamán, hiszen több játékost is leigazoltak, viszont volt pár távozó is. A bajnoki rajt ennek megfelelően indult számukra, hiszen a Cremonese ellen egy öt gólos mérkőzésen sikerült nekik kiizzadni a győzelmet és azért többször látható volt, hogy nem értik meg igazán egymást a játékosok. A mai nap viszont egy jóval nehezebb rivális fog rájuk várni, hiszen a Twente valami parádés formában van. Alapvetően a hollandokat már a felkészülési szezonban is szorgosan követtük és végig veretlen tudott maradni a csapat, pedig a Werder Bremen, Schalke 04 és Bologna ellen is pályára léptek. Majd jöttek a tétmérkőzések, amelyeket kivétel nélkül megnyert a csapat. A Konferencia Ligában a Cukarickit ejtették ki 7-2-es összesítéssel, míg a bajnokságban a Nijmegen és Sittard páros ellen  tudott győzni a vendég csapat. Nagy kérdés tehát, hogy ma a Fiorentina mire lesz képes. Ugye az olaszok az első tétmérkőzésüket úgy húzták be, hogy a Cremonese több, mint egy félidőt emberhátrányban játszott le. Ennek ellenére a második félidőben így is képes volt egy gólt szerezni a vendég csapat. A Fiorentina védelme nem túl acélos, ám a támadósorban elég erős a felhozatal. Alapvetően az új érkező L. Jovic is ég a vágytól, hogy gólt/gólokat szerezzen és az első bajnokiján a szerb csatár be is talált. Tehát már csak Jovic önmaga potenciális gólszerző lehet a mai találkozón, de rajta kívül ott van a keretben N. Gonzalez, Sottil, Ikoné, Cabral, Koumané és Kokorin is. A középpályát is olyan játékosok alkotják, akik bármikor képesek lehetnek gólt szerezni, vagy épp olyan passzal kiszolgálni a támadókat, amit gólra válthatnak. Mindenképp érdemes megemlíteni Amrabat, Madragora, Duncan, Zurkowski, Maleh és Bonaventurát.

Fiorentina - TwenteFogadási határidő: 21:00

Igazából mindkét csapat kreatív, egyben gólerős támadósorokkal rendelkezik. A Twente mérkőzéseit végig követtük az elmúlt hónapokban és az, hogy az együttes még nem szenvedett vereséget mindenképp bizakodásra ad okot. Ami viszont szintén elmondható a csapatokról, hogy a védelmek sebezhetőek. Az olasz csapat védelme az első bajnokin is kapitális hibákat hozott össze, ráadásul az első számú kapusuk is többször rosszul helyezkedett a pontrúgások során. Mivel mindkét csapat leginkább a gólokból él, tehát leginkább a támadójátékukra hagyatkozhatnak, ráadásul elől olyan csatárok kaphatnak szerepet, akik remek formában vannak, ill. égnek a vágytól, hogy gólt/gólokat szerezhessenek, így mindenképp lehetnek olyan szituációk majd a találkozón, amiket a játékosok gólra válthatnak. Nagy kérdés, hogy melyik a jobb opció a gólok esetében, a gólváltás, vagy a 2.5 gól feletti. A felek között a Transfermarkt adatai alapján nagy különbség van, hiszen az olaszok kerete 250 millió euró, míg a hollandoké “csupán” 63 millió eurót ér. A fogadóirodák is kalkulálnak a gólokkal, hiszen elfogadható szorzókat kaptunk a legtöbb iroda kínálatában. Egy szó, mint száz, végül mindkét opciót favorizáljuk ezen a meccsen, tehát a gólváltásra és a 2.5 gól feletti opciók közösére fogadunk!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 2.20

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: