b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Óriási derbi lesz az AS Roma-Leicester visszavágó

Mourinho ma is okozhat meglepetéseket. (Fotó: Getty Images)

A Konferencia Liga elődöntője is igencsak izgalmasan alakul, ugyanis az AS Roma és a Leicester mérkőzés 1-1-es döntetlenről folytatódik.

Az odavágón is kötöttünk fogadásokat és ezt ma is megtesszük. Az első mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztak ki a csapatok és végül mindkét fél a várakozásainknak megfelelően teljesített. Ma ugyanerre számítunk és véleményünk szerint, ha a rendes játékidőben valamelyik csapat képes lesz gólt szerezni, akkor arra a másik válaszolni fog legalább egyszer. A mai mérkőzés esélyese az AS Roma, de a Leicester csapatát nagy hiba lenne leírni, főleg úgy, hogy lassan minden kulcsjátékos bevethető, így B. Rodgers az egyik legerősebb kezdőjét küldheti ma pályára.

A római csapat gólfelelőse T. Abraham ma is betalálhat. (Fotó: Getty Images)

Csapathírek:

AS ROMA
A hazai keretben H. Mkhitaryan sérült.

LEICESTER
A vendégeknél R. Bertrand és W. Ndidi maródi.

Várható kezdőcsapatok:

AS ROMA
Patricio, Mancini, Smalling, Ibanez, Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

LEICESTER
Schmeichel, Pereira, Fofana, Evans, Castagne, Tielemans, Dewsbury-Hall, Lookman, Maddison, Barnes, Vardy

2022.05.05. 21:00
🏟Stadio Olimpico (Róma)

Annyi biztos, hogy két fantasztikus tréner csatája lesz ez. B. Rodgers és J. Mourinho taktikai és stratégiai repertoárja igencsak széles és igazából már mindent megéltek ezek a vezetőedzők. Alapvetően viszont egyik csapat védelme sem túl acélos és ténylegesen, ha bármelyik fél vezetést fog szerezni, akkor nagy valószínűséggel a másik együttes is képes lesz betalálni. Egyetlen egy ellenérv van a gólokkal szemben, az pedig, hogy egyik félnek sem “muszáj” nagy kockázatot vállalni, de mivel gyengébb a védelmek teljesítménye, így mi azt gondoljuk, hogy ez akár egy vesztes stratégia is lehet, ha a csapatok kivárásra játszanak. Úgyhogy mi ismét megkockáztatjuk ezen a találkozón a gólváltást és bízunk benne, hogy az odavágóhoz hasonlóan, ma is sikerül némi nyereségre szert tenni.

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.72

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: