b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Nincs egyszerű helyzetben a Slavia Praha!

A továbbjutás lebeg a Slavia játékosok szeme előtt! (Fotó: Getty Images)

2022-08-25195

Csütörtökön folytatódnak a Konferencia Liga selejtezői és este hét órától a Slavia Praha, a lengyel Rakow csapatát fogadja vendégül.

Az odavágón 2-1-es győzelmet értek el a lengyelek, amivel kellően megalapozták a “hangulatot” a visszavágóra. Ami biztos, hogy Prágában nem lesz egyszerű dolga a Rakow játékosainak, hiszen a Slavia az egyik legerősebb cseh csapat, amely az előző kiírásban is alig veszített otthon tétmérkőzést és az idei kiírásban is két Konferencia Liga meccsüket megnyerték, illetve a bajnokságban is egy 4-1 és egy 7-0-ás győzelemmel zártak. A Konferencia Ligában pedig nem volt egyszerű dolga a csapatnak. Ugyan az első fordulóban a St. Josephs ellen nagyon magabiztos fölénnyel zártak, ám azt követően a görög Panathinaikosz ellen szerepeltek a csehek, akiket 3-1-es összesítéssel ejtettek ki. A Rakow kerete ráadásul gyengébbnek mondható, amit a Transfermarkt adatai is megerősítenek. Persze a lengyelek is elég jó formának örvendnek, hiszen a szezon elején Szuperkupát nyertek a Lech Poznan csapatával szemben, azt követően pedig az Asztana és Trnava ellen is kettős győzelemmel jutottak tovább az EKL-ben. A bajnokságban is elég jól teljesít a csapat, hiszen 2 győzelem , 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegük.

Slavia Praha - RakowFogadási határidő: 19:00

Ami biztos, hogy a Slavia ma a kapujához fogja szögezni már az első perctől fogva a lengyeleket. Ez persze nem azt jelenti, hogy rögtön vezetést is szereznek a csehek, de nagy valószínűséggel számíthatunk 1-2 hazai találatra. Az odavágón egyenrangú ellenfelek voltak a csapatok, ám a Slavia jóval több veszélyes helyzetet tudott kidolgozni. Hazai pályán ráadásul kimondottan erősek és azért egy Panathinaikoszt kiejteni a Konferencia Ligából nem kis dolog. Persze a görög együttes kerete sem ért fel a Slavia keretének értékével. A különbségek tehát papíron adottak, ráadásul egyfajta győzelmi kényszer is van a prágai csapaton. Úgyhogy bízunk benne, hogy kellően felszívják magukat a hazai játékosok és ma kiharcolják a győzelmet!

Tipp: Slavia Praha (1×2)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: