b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Megizzadhat a Djurgarden a Sepsi otthonában!

Ismét betalálhat a Djurgarden! (Fotó: Getty Images)

Sepsiszentgyörgyiek otthonába látogat a svédek egyik legerősebb csapata a Djurgarden!

A Sepsi OSK némileg nehéz helyzetből várhatja a mai mérkőzést, ugyanis az európai szakszövetség megfigyelőjének jelentése szerint, a háromszéki együttes drukkerei rasszista megnyilvánulásai pénzbüntetést és szektorbezárást jelentettek a klubnak és ennek megfelelően jóval kevesebb szurkoló lesz a mai mérkőzésen a lelátón, mint ahogy az elvárható lett volna. Ez persze nem feltétlen hat ki a csapat játékára, de azért jóval másabb mérkőzés alakulhatott volna ki teljes teltház előtt. A csapat egyébként elég jól teljesített a Konferencia Ligában, de majdnem elúszott a továbbjutásuk, hiszen egy 3-1-es hazai győzelmet követően az O. Ljubljana otthonában 2-0-ás vereséget szenvedtek és a továbbjutást csak a büntetők után sikerült kiharcolni. A román bajnokságban eddig veretlen a csapat és a Szuperkupát is elhódították az év elején a CFR Cluj elleni 2-1-es győzelmüknek köszönhetően. Egyszóval nem fut rossz szezont a Sepsi. A nagy kérdés, hogy mire lesz ez a teljesítmény elég, hiszen a mai ellenfél a svéd Djurgarden lesz, akik idén vezetik a svéd bajnokságot, ráadásul egy jóval nehezebb ellenfél ellen (Rijeka), harcolták ki a továbbjutást az EKL-ben.

A Djurgarden játéka idén is a bátor és nyílt támadásokra épül és ennek megfelelően nagyon ritka az a mérkőzés, amikor ne rúgnának legalább egy gólt. A hazai bajnokságban 16 meccsen 35 gólnál tartanak, míg a EKL-ben 4 gólt szereztek a Rijeka ellen, ami remek teljesítménynek számít. A Sepsi védelme ráadásul elég sebezhető és ennek megfelelően majdnem minden tétmeccsükön kaptak legalább egy gólt. Az EKL-ben példának okáért három gólt is gyűjtöttek. Véleményünk szerint a Djurgarden akár már ma is bebiztosíthatja a továbbjutását, hiszen a Sepsi védelem rengeteg hibával dolgozik és ha a svédek képesek összpontosítani, illetve kihasználni ezeket a hibákat, akkor 2-3 góllal is nyerhetnek. A Sepsi támadósora is elég hatékony és ebből kiindulva, mi egy gólokban gazdag odavágóra számítunk. A tippünk tehát az összesített gólok piacára vonatkozik, ahol egy ázsiai opciót favorizálunk, méghozzá a 2.0-ás opcióra kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: 2.0 felett (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: