b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Ma a góloké lehet a főszerep a Molde meccsén!

Nem vár egyszerű meccs a Molde játékosokra! (Fotó: Getty Images)

2022-08-25209

Nagy meglepetést okozott a Molde a Wolfsbereg AC elleni odavágón, hiszen a norvég együttes nem tudott gólt szerezni és így 1-0-ás osztrák sikerrel zárult a találkozó.

A visszavágón egy nagyon motivált és mindenre elszánt norvég együttest várunk, ugyanis a Molde idén igencsak gólerős csapat, ám legutóbb hiába dolgoztak ki több, mint 20 helyzetet egyszerűen nem akart összejönni számukra a gólszerzés. A Wolfsbereg kimondottan nem mutatott sokat a játékából. Az osztrákok az odavágón végig arra törekedtek, hogy kihúzzák kapott gól nélkül és gyakorlatilag csak a szerencséjüknek köszönhették, hogy végül megoldották ezt a kitűzött célt. Ami viszont biztos, hogy a mai meccsen már nem lesz ilyen szerencséjük. Egyrészt a Molde játékosokkal ritkán fordult az elő a 2022/2023-as szezonban, hogy egymást követő két mérkőzésen ne szereznének legalább egy gólt, sőt látva az EKL meccseket, azért az Elfsborg és a Kisvárda ellen is nagyon magabiztos volt végig a norvég csapat. A Wolfsberger ráadásul nem egy verhetetlen ellenfél és a hazaiak nincsenek is valami kirobbanó formában. A Konferencia Ligában a Gzira ellen csak a visszavágón jött össze a továbbjutás, a bajnokságban pedig még mindig az utolsó helyen áll a csapat, pedig már öt fordulót lejátszottak. Egyszóval jogosan bizakodhat a Molde csapata, csak ma gólra kell váltani a helyzeteket! A két együttes között ráadásul papíron nincs nagy különbség, hiszen a Transfermarkt adatai alapján a Molde kerete közel 3 millió euróval drágább az osztrák csapaténál. 

Wolfsberger AC - MoldeFogadási határidő: 19:00

Nagy meglepetést okozott tehát azzal a Wolfsberger AC csapata, hogy az odavágót kihúzták kapott gól nélkül, ám szerintünk a visszavágón ezt a szívességet már a Molde játékosok nem fogják megtenni. Ami biztos, hogy a Molde egy roppantul gólerős csapat, úgyhogy tőlük mindenképp várnánk egy találatot, viszont ugyanez igaz a hazaiakra is, akik azért majdnem minden tétmeccsükön képesek voltak legalább egy gólt szerezni. Mivel ma a norvégoknak nyíltan kell támadni, hiszen győzelmi kényszerben vannak, így a védelmük ma is sebezhető lehet és ebből kiindulva mi a gólváltást tartjuk reálisnak a találkozón, ami elfogadható szorzón fizet számunkra.

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: