b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: “Lehetetlen küldetés” vár a Kisvárdára?!

Gólokban gazdag mérkőzést játszhat ismét a Kisvárda. (Fotó: MTI/Infostart)

A Kisvárdára egy jóval nehezebb ellenfél vár a Konferencia Liga selejtezőjének következő fordulójban, hiszen a norvég Molde ellen kellene kiharcolniuk a továbbjutást.

Ami biztos, hogy a norvégok remekül teljesítenek a 2022/2023-as szezonban. A norvég bajnokságot vezetik, a Konferencia Ligában pedig az Elfsborg ellen 6-2-es összesítéssel harcolták ki a továbbjutást. Nagy kérdés, hogy a magyar csapat mire fog menni ellenük. Ugye a norvégok ellen betömörülni nagy hiba lenne, hiszen már a hazai pontvadászatban is láthattuk, hogy mennyire gólerősek, de erről tett tanúbizonyságot a svédek elleni EKL meccsük is. Ami szintén negatívum lehet a magyar csapat számára, hogy ma műfüvön kell pályára lépniük, ráadásul az időjárás előrejelzések szerint eső és kb. 10-12 fokban kell majd játszani a csapatoknak. Valljuk be a jelenlegi magyarországi 30-32 fokos időjáráshoz képest ez korántsem lesz kedvező a Kisvárda futballistáinak.

Ugyan papíron nincs nagy különbség a felek között, de azért a Molde idei formáját látva nagy meglepetés lenne az, ha a Kisvárda az odavágón képes lenne végig pariban maradni. A Kajrat Alamaty ellen ugyan elég jól teljesített a csapat, de a Loki ellen már voltak megingások és azért a Molde támadósor jóval hatékonyabb lesz az előbb említett csapatoknál. Minket mindenképp meggyőzött az Elfsborg elleni mérkőzés, ugyanis a svédek elég kellemetlen ellenfélnek számítottak, ám már az odavágón tetemes előnyre tett szert a norvég csapat. Egy szó, mint száz, nem szeretünk magyarok ellen fogadni, de ilyen előfeltételek, na és persze időjárási körülmények között, szerintünk a Molde győzelmében van realitás. A norvégok győzelmére folyamatosan esik az odds, úgyhogy az ázsiai piacon keresgéltünk és a Molde -1.0-ás ázsiai hendikep opciót favorizáljuk! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Molde -1.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: