b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Kőkemény meccs vár Mourinho csapatára

Mourinho ma is okozhat meglepetéseket. (Fotó: Getty Images)

A Konferencia Liga elődöntője nem is lehetne izgalmasabb, hiszen a Leicester és az AS Roma mérkőzik meg egymással.

Lényegében mindkét csapat elfogadható formában van és ugyan a felek az utóbbi hetekben a saját bajnokságukban nem “sziporkáznak”, azért a Konferencia Ligában végig magabiztos teljesítményt produkáltak. Persze ebben a sorozatban is voltak olyan tényezők, illetve eredmények, amelyeket mindkét csapat legszívesebben elfelejtene, de a cél mindkét esetben egyforma, ami pedig a továbbjutás kiharcolása. Mindkét oldalon fantasztikus egyéniségek, illetve igencsak nagy múlttal rendelkező trénerek találhatóak meg, egyszóval egy kőkemény meccsre számítunk már az első találkozón is.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Leicester a Konferencia Ligában háromszor szerepelt hazai pályán és 2 győzelem, illetve 1 döntetlen a csapat mérlege.
-Az AS Roma hatszor lépett idegenben pályára a sorozatban és négyszer nyerni tudott Mourinho csapata, illetve minden meccsén legalább egy gólt szerzett az AS Roma.

A római csapat gólfelelőse T. Abraham ma is betalálhat. (Fotó: Getty Images)

Csapathírek:

LEICESTER
A hazai keretben két hiányzó van, W. Ndidi és R. Bertrand kényszerül kihagyni a találkozót.

AS ROMA
A vendégeknél egyedül B. Cristante játéka kérdéses.

Várható kezdőcsapatok:

LEICESTER
Schmeichel, Pereira, Fofana, Evans, Castagne, Maddison, Dewsbury-Hall, Tielemans, Barnes, Albrighton, Vardy

AS ROMA
Rui Patrício, Mancini, Smalling, Ibañez, Karsdorp, Mkhitaryan, Cristante, Zalewski, Pellegrini, Zaniolo, Abraham

2022.04.28. 21:00
🏟King Power Stadium (Leicester)

Annyi biztos, hogy két fantasztikus tréner csatája lesz ez. B. Rodgers és J. Mourinho taktikai és stratégiai repertoárja igencsak széles és igazából már mindent megéltek ezek a vezetőedzők. Ami szintén kézzel fogható tényező, hogy olyan egyéniségek lehetnek ma ott a pályán, akik bármikor eldönthetik az odavágó sorsát. A Leicester nem tétlenkedhet sokáig, ugyanis az AS Roma ellen Olaszországban elég nehéz lesz győzni, úgyhogy a King Power Stadionban kellene ma kiharcolni a győzelmet. Mourinho-ék vélhetően ma kontrákra fognak alapozni, elől T. Abraham nagyon veszélyes lehet, ráadásul az angol támadónak igencsak ismerős is lesz a “hazai” környezet. Egy szó, mint száz, mi az első mérkőzésen látunk fantáziát abban, hogy mindkét csapat betaláljon. Alapvetően az AS Roma védelme nem túl acélos, de a támadósora igencsak hatékony és a szezonbeli eredményeket elnézve ugyanez igaz a “rókákra” is. Ami szintén remek hír, hogy Vardy ma nagy valószínűséggel kezdeni fog, tehát a hazai oldalon is lesz egy olyan személy, aki bármikor képes lehet gólt szerezni és eldönteni ezt a párharcot. 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.72

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: