b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Izzasztó mérkőzés vár a DAC csapatára!

Remek formának örvend a DAC! (Fotó: Getty Images)

A dunaszerdahelyi együttes az odavágót 2-1-re nyerte meg az észak-ír ellenfelével szemben. Ennek köszönhetően a továbbjutás kérdése még nyitott maradt és ma Belfastban kőkeményen meg kell harcolni a DAC játékosainak a következő fordulóba jutásért.

Ami biztos, hogy az első mérkőzésen már láthattuk a csapatok közti különbséget, hiszen a Cliftonville végig a passzív, illetve defenzív játékot alkalmazta. Igaz, hogy ennek a stílusnak megvan a maga eredményessége, de azért a DAC így is képes volt kiharcolni a győzelmet. A tegnapi sajtótájékoztatón a vendégek vezetőedzője Adrian Gul’a a következőket nyilatkozta. „Tiszteljük az ellenfelet, de az első mérkőzés után tudjuk mi az erősségük. Ha passzív a játékunk, kellemetlenségeket tudnak okozni a beadásokkal és az ellentámadásokkal. Az ellenfélnek is megvan a maga minősége, már csak azért is, mert bejutott az Európa Konferencia Ligába. Viszont tudjuk, hogy mi vagyunk a párharc favoritjai. Örülünk, hogy sikerrel vettük az első mérkőzést, de még csak a félidőnél járunk” – mondta a vezetőedző, aki szerint nagyon fontos lesz a csapatszellem és a maximális koncentráció. Úgy gondolja, hogy az ellenfél eleinte passzív lesz majd, tördelni fogja a játékot. Ugyanakkor most nekik kell majd kezdeményezniük, ezért bízik benne, hogy ha egy picit kinyílnak hátul, azt képesek lesznek kihasználni. „A múlt heti mérkőzésen is láthattuk, hogy passzívak voltak, de amint megérezték a lehetőséget, hosszú indításokkal azonnal feljöttek. A lényeg az, hogy mi az első perctől kezdve aktívak legyünk, hogy irányítsuk a mérkőzést” – tette hozzá.

Ami egyértelmű tehát, hogy egy nagyon nehéz 90 perc vár Belfastban a dunaszerdahelyi csapatra, de ahogy az előző mérkőzésen is látszódott a csapatok közti különbség, ugyanezt várnánk a visszavágón is. A DAC az erősebb csapat, ráadásul ők számítanak az esélyesnek is a továbbjutást tekintve. Ha képes a vendég csapat ügyelni a hazai kontrák levédekezésére, akkor itt nem lesz probléma a továbbjutás kiharcolása, ám ehhez egy gondosan felépített és végig pontosan helyezkedő védelem fog kelleni. Számunkra nagyon tetszik Gul’a nyilatkozata, aki ténylegesen mindent reálisan lát és ebből kiindulva ma a DAC győzelemre fog játszani. Úgyhogy mi arra számítunk, hogy Belfastban ma a dunaszerdahelyi csapat legalább egy remire jó lesz, de bőven reálisnak tartjuk a sikerüket is. Ezért a Dunajska Streda +0.0-ás ázsiai hendikep opcióra ajánlunk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Dunajska Streda +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.575

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: