b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Ismét betalálhat Szalai Ádám!

Több meccsen is betalált Szalai! (Fotó: Getty Images)

Egy héttel ezelőtt két gólos előnyt harcolt ki a Basel a Crusaders elleni odavágón, ám a továbbjutás még így sincs meg a svájciaknak.

A Basel az odavágón nagyon magabiztos teljesítményt nyújtott és Xhaka kiállítása után két gólt szerzett a svájci csapat. Ami az előző mérkőzésen látható volt, hogy hiába volt több, mint hatvan percig hátrányban az együttes, ettől eltekintve a Crusaders nem tudott veszélyeztetni és tíz emberrel is lefocizta őket a Basel. A visszavágón pedig az értesüléseink szerint nem pihentetnek a svájciak, így ismét egy igencsak erős kezdő futhat ki a pályára. 

Ugyan elég magabiztos előnynek számít a mostani, de a Basel nem ülhet rá erre az eredményre, mert ha a Crusaders hazai pályán véletlen szerezne egy gólt, akár még meg is izzadhatnak Belfastban. A Basel ugye tíz emberrel is képes volt az ellenfele fölé kerekedni és , ha ma nem követ el megint egy ilyen buta dolgot egyik játékos sem a vendégeknél, akkor ma is a Basel győzelme lehet reális. Ebből kiindulva mi Szalaiék győzelmére fogadunk és az Antwerphez hasonló módon a -1.0-ás ázsiai hendikep opcióra kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Basel -1.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: