b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Ismét a Nice mellett tesszük le a “voksunkat”!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Nice! (Fotó: Getty Images)

2022-08-25273

Nagy meglepetésre az odavágót elveszítette a Nice, így pedig a francia együttes győzelmi kényszerben lép pályára a Maccabi Tel Aviv ellen.

Az odavágót is favorizáltuk, ahol eléggé meglepett minket az eredmény, ugyanis a francia csapat végig dominálta a mérkőzést, ám a találkozó hajrájában mégis ők kerültek hátrányba. A válasz pedig elmaradt, amit ma este lehet pótolni a nizzai játékosoknak. Már az előző találkozón is leírtuk, hogy papíron nagy különbség van a felek között, hiszen a Transfermarkt adatai alapján amíg a francia keret 223 millió euróba kerül, addig a vendégeké közel 21 millió eurót ér. Viszont nem szabad leírni a Maccabit, hiszen több olyan rutinos játékos is szerepel náluk, akik már a nemzetközi színtéren feltűntek és nem kis tapasztalattal rendelkeznek. Ilyen példának okáért E. Zahavi is, aki a kora ellenére még mindig nagyon gólerős támadó! A francia csapat viszont nem ülhet sokáig a babérjain, hiszen hiába van egy viszonylag erős keretük, illetve hiába L. Favre irányítja az együttest, az idei kiírásban még nem jött össze számukra egyetlen egy mérkőzésen sem a győzelem. Talán most jött el az ideje?! Este kiderül!

Nice - Maccabi Tel AvivFogadási határidő: 20:00

Az előző meccsen rengeteg helyzetet dolgoztak ki a Nice játékosai, ám nem sikerült gólt szerezniük. A Maccabi egy szerencsés góllal szerzett vezetést és vélhetően ma az izraeliek ismét a defenzív stratégiát és a kontrákra épülő játékot fogják alkalmazni. A Nice hazai pályán alapvetően egy erős csapat volt az előző kiírásban is és azért a csapatot az a L. Favre irányítja, aki már nem egy-két ilyen helyzetet élt át a nemzetközi kupameccseken. Úgyhogy kíváncsian várjuk ezt a meccset, de nem gondolnánk azt, hogy a csapatok kiszakítanák a gólzsák száját, viszont azon is nagyon meglepődnénk, ha a Nice számára ma nem jönne össze a győzelem. Úgyhogy arra fogadunk, hogy a Nice győzni fog, illetve a 4.5 gól alatti opciót is “csatába” küldjük!

Tipp: Nice + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: