b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Győzelmi kényszerben a Lilleström!

A Lilleströmre nem vár ma egyszerű feladat! (Fotó: Getty Images)

A belga Antwerp komoly erődemonstrációt tartott a Lilleström elleni odavágón, hiszen 3-1-re nyerni tudtak.

A visszavágón persze nem dőlhet hátra a hazai együttes, hiszen hiába van jóval értékesebb keretük, ettől eltekintve a Lilleström egy nagyon gólerős csapat és, ha az odavágón a 66. percben nem a kapufán csattan a norvégok egyik lövése, akkor lehet jóval kedvezőbb 2-2-es eredménnyel zártak volna a csapatok. Mivel a két gólos hátrányt ma mindenképp lekellene dolgozniuk, így véleményünk szerint már az első perctől megpróbálhatják irányítani a játékot és ismerve az Antwerp képességeit, bizony a védelemben benne van legalább egy kapott gól. A belgák viszont elég gólerősek, sőt hazai környezetben nagyon ritkán szokott előfordulni a csapattal, hogy ne szereznének legalább egy gólt. Ennek ismeretében mi ezen a meccsen is egy gólokban gazdag meccsre számítunk!

A Lilleström ugye aktív bajnokságból érkezik és azért a 17 mérkőzésen szerzett 32 góljuk mindenképp beszédes. A nemzetközi kupaporondon is elég gólerősnek mondható a csapat, hiszen az SJK ellen 6 gólt szereztek, legutóbb pedig az Antwerp ellen ugyan egy gólig jutottak, de ha kicsivel több szerencséjük van, akár a két gól is összejöhetett volna számukra. Az  Antwerpen július közepén kezdte meg a 2022/2023-as szezonját és azóta is veretlen a csapat. Eddig elég jól teljesített a védelem, de azért az utóbbi két mérkőzésen már előjöttek a hibák. A hibákat leginkább a kettős terhelés okozhatja és szerintünk egy ilyen kaliberű támadósorral szemben, nem fogják kihúzni a visszavágót gól nélkül. Viszont azt sem gondolnánk, hogy a belga együttes hazai pályán ne találna be, hiszen a nyílt támadójáték miatt a norvégok védelmében benne lehet a hiba. Úgyhogy arra fogadunk, hogy mindkét csapat betalál a mai mérkőzésen és erre egy elfogadható szorzót kínál a legtöbb fogadóiroda!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: