b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Erre fogadunk a Marseille – Feyenoord visszavágón!

Az utóbbi tíz tétmeccséből hét alkalommal győzelmet ünnepelhettek a Marseille játékosok! (Fotó: Getty Images)

A Konferencia Liga elődöntőjének másik mérkőzése a Feyenoord – Marseille párharc lesz, amely 3-2-es holland vezetésről folytatódik.

Teljesen reálisnak tartjuk a mai mérkőzés esélyeit, hiszen a legtöbb fogadóirodában a franciák győzelmére 2.10-es szorzón fogadhatunk, a döntetlen szorzója 3.80, a vendégek sikerére pedig 3.25-ös oddson lehet fogadást kötni. Tehát a “bukik” is azzal számolnak, hogy a Marseille ma győzni fog. Ez nem is csoda, hiszen a francia csapat hazai környezetben nem sűrűn kapott ki a tétmérkőzésein, sőt az európai kupamérkőzéseken rendre legalább egy remire jó volt a csapat. Azt sem szabad a mai mérkőzésen elfelejteni, hogy a franciáknak csak akkor van esélyük a továbbjutásra, ha ma nyernek. A Feyenoord idegenben jól teljesített, viszont ma a csapat vélhetően a kontrákra fog alapozni és a cél az lesz, hogy minél tovább húzzák ki kapott gól nélkül.

D. Payet az idén is meghatározó egyéne volt a Marseillenek. (Fotó: Getty Images)

Csapathírek:

MARSEILLE
A hazai keretben L. Balerdi és K. de La Fuente sérült.

FEYENOORD
A vendégeknél J. Bijlow sérült.

Várható kezdőcsapatok:

MARSEILLE 
Lopez, Lirola, Saliba, Caleta-Car, Kolasinac, Gerson, Guendouzi, Kamara, Payet, Bakambu, Under

FEYENOORD
Marciano, Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia, Aursnes, Kokcu, Nelson, Til, Sinisterra, Dessers

 

2022.05.05. 21:00
🏟Stade Vélodrome (Marseille)

Mindkét csapat remek formában van, viszont nehéz attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy ma lépéskényszerben van a Marseille. A mai találkozóra mi két opcióval is készültünk, az egyik fogadásunk a hazaiak győzelmére vonatkozik, amit a -0.25-ös ázsiai hendikep opcióval favorizálunk, a másik pedig a gólváltásra, illetve a 2.5 gól feletti opcióra. A gólokra azért esett a választás, mert a “kinyílt” Marseille védelemmel szemben kontrákból ismét veszélyes lehet a Feyenoord támadósor. Legutóbb Dessers parádézott és ma is benne van, hogy betalál a hollandok támadója.

Tipp: Marseille -0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.825
Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.80
0
%d bloggers like this: