b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Elköveti ugyanazt a hibát az Antwerp?!

"Kötelező" győzelem előtt a belga együttes! (Fotó: Getty Images)

Az előző mérkőzésen közel harminc helyzetet dolgozott ki az Antwerp, ám így is 0-0-ás döntetlennel zártak a Drita ellen.

A visszavágón tehát nyitott maradt a kérdés, de egyértelműen kijelenthető, hogy a belga Antwerp az esélyes a továbbjutásra. Az előző mérkőzésen gyakorlatilag minden egyes mutatóban az ellenfele fölé nőtt a belga csapat és ténylegesen csak a gyenge helyzetkihasználás miatt nem jött össze a győzelem. Ez persze betudható annak is, hogy az első tétmeccse volt a csapatnak, de a hétvégén elrajtolt a belga bajnokság is, ahol 2-0-ás győzelmet ért el az együttes. A Drita ugyan hazai pályán kiváló mutatókkal rendelkezik, ám így sem várunk tőlük nagy csodát, hiszen az előző mérkőzésen is leginkább a harminc méteren védekeztek és nem igazán volt helyzetük sem.

Az Antwerp tehát az előző meccsen is jobb volt már, csak a kapu előterében nem akart összejönni a befejezés. A hétvégi bajnoki győzelem egyfajta pluszt hozzáadhat a belga csapat támadóinak teljesítményéhez és szerintünk ma már nem követik el ugyanazt a hibát, mint legutóbb. Egyszóval a belgák győzelmében bízunk és az Antwerp -1.0-ás ázsiai hendikep opcióra kötünk fogadást! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Antwerp -1.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: