b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Egy újabb “könnyed” győzelem jön a hollandoktól?!

Győzelemre éhes az AZ Alkmaar. (Fotó: Getty Images)

2022-08-18836

Kiváló formának örvend a holland AZ Alkmaar, akik az előző fordulóban 7-1-es összesítéssel búcsúztatták a Dundee csapatát! A selejtezők utolsó fordulójában viszont egy jóval nehezebb ellenfél vár a csapatra, ugyanis a portugál Gil Vicente ellen kellene kiharcolni a továbbjutást a hollandoknak.

A luzitánokról nincs kimondottan tapasztalatunk a 2022/2023-as kiírásban. A felkészülési szezonjukat nem igazán követtük, a bajnokságban pedig eddig a várakozásoknak megfelelően teljesítettek. A Konferencia Ligában kétszer léptek pályára, ahol egy verhető Riga FC ellen léptek pályára és végül 5-1-es összesítéssel jutottak tovább. Ha pedig már említésre került ez a meccs, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Gil Vicente alapvetően idegenben nem túl erős csapat. Ezt már láthattuk az előző kiírásban is, ugyanis a 2021/2022-es kiírásban mindössze hét bajnokit tudott megnyerni a csapat. Ezzel szemben azért az AZ Alkmaar csapatáról már jóval átfogóbb képünk van. Többször fogadtunk a felkészülési szezonban is a csapatra, illetve aktívan követtük őket az elmúlt hetekben is. A Dundee ellen is favorizáltuk őket, ám annyira elkapták a játékosok a fonalat, hogy hét gólig meg sem álltak. A bajnokságban is nagyon gólerős eddig a csapat, hiszen a G.A. Eagles ellen 2-0-ás győzelmet értek el, míg legutóbb a Sparta Rotterdam otthonában egy öt gólos mérkőzésen harcolták ki a győzelmet. Egyszóval a hollandok kiváló formában vannak.

AZ Alkmaar - Gil VicenteFogadási határidő: 21:00

Alapvetően tehát az AZ Alkmaar örvend jobb formának és elnézve a Gil Vicente idegenbeli meccseit, azért láthatjuk, hogy elég ritkán sikerül nyerni a portugál együttesnek. A Transfermarkt adatai alapján ráadásul a házigazdák közel háromszor olyan értékes kerettel rendelkeznek, mint a mai riválisuk. Ami biztos, hogy az AZ ismét ugyanazt a nyílt támadófocit fogja alkalmazni, mint amit láthattunk tőlük az előző hetekben. A Gil Vicente ugyan erősebb, mint az előző körökben kiejtett Dundee Utd., vagy épp Tuzla City, de véleményünk szerint ma begyűjti a győzelmet az AZ Alkmaar és azon sem lepődnénk meg, ha ezt több góllal tenné meg a holland házigazda! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: AZ Alkmaar -0.75 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.575

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: