b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Egy sablontippet húztunk be a Young Boys meccsén!

Továbbjutásra esélyesek a svájciak! (Fotó: Getty Images)

Csütörtökön folytatódnak a Konferencia Liga selejtezői és rengeteg mérkőzésben látunk fantáziát! Az első találkozó a finn KuPS és a svájci Young Boys összecsapása lenne!

Ami remek hír, hogy mindkét együttes több tétmérkőzést is lejátszott már a 2022/2023-as szezonban és ennek megfelelően láthatunk egyfajta képet a csapatok játékáról, gyengeségeiről, illetve erősségeiről. A Kuopio PS ugye a finn bajnokságot vezeti és tavaly is mindössze egy ponttal maradtak le a bajnoki címről. Nagyon jól teljesít a csapat a tétmérkőzésein és ennek megfelelően tettek eddig a Konferencia Ligában is, ahol továbbra is veretlenek. Az első körben a Dila Gori ellen 2-0-ás összesítéssel jutottak tovább, míg legutóbb a Milsami ellen 6-3-a-s összesítéssel harcolták ki a következő fordulót. A Young Boys is elég jól teljesít az idei kiírásban. A felkészülési szezon is remekül alakult számukra és a bajnokságban eddig 2 győzelem, illetve 1 döntetlen a mérlegük, míg a Konferencia Ligában az FK Liepeja ellen kellett pályára lépniük, akiket 4-0-ás összesítéssel ejtettek ki. Egyszóval mindkét fél kiváló formában van és ez kellőképp megalapozhat egy kiváló találkozót! 

Ami biztos, hogy mindkét fél igencsak gólerős és elmondható róluk, hogy a mostani felállásban szép számmal termelik is a találatokat. Ugye a KuPS a szezonbeli hazai tétmeccsein mindössze egyszer nem talált be, de akkor is a HJK elleni derbin történt ez meg, viszont ami a hazai mérleghez hozzátartozik, hogy továbbra is veretlen a csapat, pedig már 11 meccsük volt. A Young Boys ugye egy olyan bajnokságból érkezik, amely alapvetően a gólokról híres. Ennek megfelelően több meccsen is gólt/gólokat kap a Young Boys. Az idei teljesítményből még nagyon következtetéseket nem szabad levonni, de úgy tűnik, hogy a Basel/Young Boys duó fog harcolni a 2022/2023-as szezon bajnoki címéért. A mai mérkőzésen viszont nem dőlhetnek hátra, sőt nem bízhatják el magukat, ugyanis a KuPS egy nagyon kellemetlen és ráadásul nagyon gólerős ellenfél. Vélhetően a finnek nem fognak fejjel a falnak rohanni, de nagy hiba lenne az részükről, ha arra törekednének, hogy 0-0-ás döntetlennel zárják a mai meccset. A Young Boys támadósora, illetve kerete ugye jóval értékesebb játékosokból tevődik össze, így nem a véletlen műve, hogy ők számítanak már a mai mérkőzésen is az esélyesnek. Ettől eltekintve mi bízunk a KuPS hazai mérlegében és szerintünk egy gólt ma fog szerezni a finn együttes, de erre vélhetően a győzelemre és továbbjutásra esélyes svájciaktól is fog érkezni válasz. Úgyhogy az odavágón a gólváltást, mint opciót favorizáljuk és ezt a sablontippet küldjük “csatába”!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: