b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: Ajándék, vagy csapda?!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Nice! (Fotó: Getty Images)

2022-08-18512

Az első nemzetközi kupameccsére készül a Nice és a Konferencia Liga selejtezőjében az izraeli Maccabi Tel Aviv vár a francia csapatra!

Ami már rögtön kijelenthető, hogy a felek között óriási különbség van papíron. A Nice kerete nyáron sokat erősödött és példának okáért leigazolták Kasper Schmeichelt a Leicestertől, de Mattia Viti, Alexis Beka Beka, Rares Ilie és Aaron Ramsey is csatlakozott a klubhoz. A francia csapat tehát idén egy elég erős kerettel vág neki a szezonnak és a Transfermarkt adatai alapján a keret jelenlegi értéke közel 230 millió eurót ér. A Maccabi már négy mérkőzést is lejátszott a Konferencia Ligában és nem igazán győzött meg minket a csapat teljesítménye. Alapvetően két győzelem, egy döntetlen és egy vereség áll a nevük mellett és mindezt olyan csapatok ellen tették meg, akik jóval szerényebb kerettel és tudással rendelkeznek, mint a mai rivális. Ráadásul elég rosszul is indították a szezont, hiszen a Toto kupát többször is elhódító csapat, már a rájátszásban kiesett a Netanya csapatával szemben. Persze több tétmérkőzést játszottak már a házigazdák, de a Nice is túlvan két bajnokin, ahol rendre 1-1-es döntetlent ért el a csapat. Ami kulcskérdés jelen esetben, hogy mennyire veszi komolyan majd a Nice a Konferencia Ligát. Ez a kérdés viszont megválaszolásra is kerül azzal a tényezővel, hogy a 2022/2023-as szezonban már L. Favre mester irányítja a franciákat. A svájci trénert senkinek sem kell bemutatni, rengeteg nemzetközi kupameccs van már a háta mögött, ráadásul egy igencsak ígéretes kerettel vághat neki a szezonnak. 

Maccabi Tel Aviv - NiceFogadási határidő: 19:00

Őszinték leszünk, az egyedül kérdés csak az a fejünkben, hogy ez egy ajándék, vagy csapda. Ugye a Nice kerete papíron jóval erősebb, ráadásul egy olyan tréner irányítja a francia csapatot, akinek óriási tapasztalata van a nemzetközi kupameccseken. A Maccabinál is edzőváltás volt és igazából az ő keretükben is van pár olyan játékos, akik bármikor megvillanhatnak. Gondolhatunk itt E. Zahavira, aki a PSV-től érkezett a nyár folyamán. Ugye a 35 éves támadó még mindig nagyon veszélyes lehet a kapu előterében, de természetesen ahhoz, hogy ő gólt szerezzen, a társaktól olyan passzok is kellenek. Összességében tehát nem írnánk le a Maccabit, de Favre már láthatta, hogy mire is képes a kerete és elnézve a francia csapatot, az odavágón mi legalább egy remivel számolunk, de azon sem lepődnénk meg, ha már az első mérkőzést megnyernék Schmeichelék! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Nice +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.625

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: