b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: A visszavágó is sok gólt hozhat!

Az odavágón 4-1-re tudott nyerni a lengyel csapat! (Fotó: Getty Images)

Csütörtökön a Konferencia Ligában is visszavágókat rendeznek és több mérkőzésben is látunk lehetőséget. Az első cikkünkben az Akademija Pandev-Lechia Gdansk mérkőzést elemeztük ki.

Az odavágón nem történt nagy meglepetés, hiszen a lengyelek a várakozásoknak megfelelően teljesítettek és ennek megfelelően 4-1-re nyerni tudtak. Az észak-macedónoknál látható volt, hogy igazából mindent egy lapra tesznek fel és végig egyfajta nyílt támadójátékot alkalmaztak. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a védekezés végig rosszul helyezkedett és ugyan 4-0-ás eredmény után sikerült szépíteni az eredményen, a visszavágóra nem sok esélye maradt a csapatnak. Ne feledjük el természetesen az sem, hogy nincs elveszített meccs, tehát három gólos hátrányt is ledolgozhat bármelyik csapat és erre az előző napokban is több alkalommal volt már példa. Ami biztos, hogy ma sem fog az macedón csapat tétlenkedni és mi arra számítunk, hogy már az első perctől kezdve megpróbálhatnak több helyzetet kidolgozni és hasonlóan játszhatnak, mint az előző mérkőzésen.

Noha a lengyel csapat elég biztos előnyt szerzett, azért nem dőlhetnek ők sem hátra. Az előzetes információk alapján az előző mérkőzésen látott kezdő felálláson három helyen fog változtatni a vendégek trénere, de így is szinte az egyik legerősebb kezdő futhat ki ma a gyepre a vendégeknél. A hazaiaknál pedig nincs ok a pihentetésre, úgyhogy a macedónok esetében ugyanazt a kezdőt várjuk, mint az előző találkozón. Az odavágó után véleményünk szerint ismét a gólokban van a lehetőség. Ha a macedónok ismét felvállalják a nyílt támadófocit, akkor bizony ők is könnyedén szerezhetnek 1-2 gólt, de kontrákból szinte biztosra vehetjük, hogy a lengyel csapat is legalább kétszer ismét betalálhat. Ezért mi így egy helyzetekben, illetve gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és a 2.5 gól feletti opciót küldjük “csatába”.

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: