b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Konferencia Liga: A gólokra utazunk Szalaiék meccsén!

Több meccsen is betalált Szalai! (Fotó: Getty Images)

Egy végletekig izgalmas párharcnak ígérkezik a Bröndby és a Basel összecsapása!

Parádés felkészülési szezont követően kicsit akadozik a Basel gólgépezete, de azért így is minden egyes tétmeccsükön betaláltak! Ami biztos, hogy a svájciak mostani kerete erős és minden esélyük adott a mai riválissal szemben, hogy kiharcolják a továbbjutást. A dán Bröndby ugyanis némileg “olcsóbb” kerettel rendelkezik, ráadásul nem kezdték valami jól a 2022/2023-as kiírást. A bajnokságban eddig a csapat 1 győzelemmel és 2 vereséggel rendelkezik, de az EKL-ben 5-1-es összesítéssel búcsúztatták a Pogon Szczecin csapatát. A Basel jelenleg veretlen, de az EKL-ben jóval magabiztosabb játékot vártunk a csapattól és ugyan a Crusaders elleni odavágón nyertünk a csapat favorizálásával, a visszavágón viszont nagyon gyengén teljesítettek.

Mindkét együttes ugye “gólos” bajnokságból érkezik, ráadásul elnézve a felkészülési, illetve 2022/2023-as szezonbeli eredményeket látható, hogy nagyon ritka volt az, hogy ne kaptak volna legalább egy gólt a csapatok. A gólszerzéssel viszont nem állnak hadilábon a felek és a mai felállásban szinte minden alkalommal betaláltak legalább egyszer az ellenfeleknek. A Bröndby ugye legutóbb a Pogon ellen hazai környezetben érte el a kiütéses 4-0-ás győzelmet, míg a Basel idegenben a Crusaders ellen mindössze egy 1-1-es remire volt képes. Gyakorlatilag mindkét csapat a jól bevált kezdőjét küldheti pályára, hiszen hiányzók kevesen vannak és szinte minden kulcsjátékos bevethető. Ebből kiindulva, mi egy izgalmas mérkőzésre számítunk és szerintünk a gólok itt borítékolva vannak. Egyrészt a Bröndbynek ma hajtani kell a győzelemért, ami már önmagában megalapozhat egy gólokban gazdag mérkőzést, másrészt a Basel is egy elég gólerős csapat és így bőven reálisnak tartjuk azt, hogy mindkét fél képes lesz betalálni a mai találkozón! Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, amire igencsak magas szorzón fogadhatunk!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: