b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kíváncsi vagy miket osztottunk meg a Podcast sorozatunk 5. részében?

A podcast sorozatunkban két “prémium” ajánlást tettünk közzé, illetve kitértünk arra, hogy az előfizetőink 20-30%, nem követ minket semmilyen módon, csak és kizárólag email formájában. Ezért innentől odafigyelünk és emailben is kommunikálunk veletek!

Hallgasd vissza a következő linken keresztül az adásunkat:

http://mixlr.com/bwtips/showreel/podcast-sorozat-5-resz/


A következő ajánlásokat osztottuk meg az élő adásban:

I Ath. Bilbao – Girona I

Igazából ezt a mérkőzést felesleges lenne sokáig boncolni, mi mégis belemerültünk egy kicsit az adatokba és reméljük, hogy bejönnek a megérzéseink. A Bilbao roppantul gyenge szezont fut és 14 fordulót követően mindössze egyetlen egy győzelme van a csapatnak ezen kívül a bajnokságban szinte a legtöbb döntetlent alakították ki (8), míg 5 alkalommal kikaptak. Összességében ez a teljesítmény a 18. helyre elég és most az a Girona érkezik hozzájuk, akik kiváló formában vannak és 14 fordulót követően mindössze 3 veresége van az együttesnek. Ami döntő tényező lehet, hogy a hazaiak oldalán edzőváltás történt, illetve folyamatosan eltiltások és sérülések rombolják a csapatot. A vendégeknél a kulcstényező továbbra is Cristhian Stuani, aki példának okáért Messivel holtversenyben áll a góllövőlistán. Sérültekből ugyan itt sincs hiány, de a vendégek kerete, mint formailag, mint morálisan sokkal jobb erőt képvisel a mai játéknapon. Figyelemre méltó az a teljesítmény is, hogy a vendégek legutóbbi 8 mérkőzésén nem szenvedtek vereséget és idegenben eddig veretlenek 3-3-0-s mutatójuknak köszönhetően. Ami a vendégek mellett szólhat még, hogy remekül védekeznek és kevés gólt kapnak. Tehát számunkra a képlet úgymond egyszerű és szerintünk egy kevés gólos mérkőzésen a Girona pontokat rabol a baszkok otthonából. Ezért egy kétesélyes fogadás erejéig “C” kategóriás ajánlásként fogadunk a Girona együttesére!

Ath. Bilbao – Girona (21:00)
Tipp:Döntetlen, vagy Girona (Kétesély) odds: 1,85 “C” kategória Tét: 2 egység

I Seattle Seahawks – Minnesota Vikings I

Ezen a találkozón a hazai publikum és a jelenlegi formák miatt bíznánk. Gyakorlatilag a Seahawks elkapta végre a fonalat és 3. mérkőzése veretlen. Végig 27 pontot, vagy többet szerez a csapat, remek az offense sor és nem mellesleg végre a deffense is kezd összeállni. Na most aki ismeri a hazai publikumot tudhatja, hogy az ellenfeleknek támadásokkor őrülten nehéz dolga van, hiszen több ezer ember egyszerre ordít és fütyül, ezzel pedig lehetetlenné teszik a kommunikációt, az offense sor és a stáb közt. Többször megszakítja ez a vendégek lendületét is és ezért borzasztó kellemetlen a Seahawks otthonában pályára lépni. Mindemellett kíváncsian várjuk, hogyan szerepel most a csapat, hiszen mint szakértők, mint szimulációs rendszer, mint a mi elképzelésünk szerint is a Seahawks csapatának ma “kötelező” lenne a győzelem. A szimulációs rendszer 25-20-ra várja a találkozót és a tippek tekintetében “C” kategóriába -3,5 hendit, illetve a 43,5 over opciót célozta be a rendszer. Na mi most tegnap ahogy láthattuk is, vannak botladozások, szoros mérkőzések és így tovább. Behúzhatnánk épp mindkét opciót, viszont élnénk a bet365 adta lehetőségekkel és a következő opcióra kötnénk magasabb téttel fogadást.

Seattle Seahawks – Minnesota Vikings (02:15)
Tipp:Seattle Seahawks +1,5 pont (Pont Hendikep) odds: 1,53 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: