b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kiválóan alakult a hónap első hétvégéje!

Elég ingadozó volt a teljesítményünk az előző hét elején, ám a hétvégi meccsdömpinget gyönyörű profittal abszolváltuk. A hétvége folyamán kilenc mérkőzésre ajánlottunk fogadást és hét alkalommal nyereséget alakítottunk ki. A vesztes ajánlásaink esetében rendre a legalacsonyabb ajánlott tétekkel láttuk el az elemzéseinket és egy 3.10, illetve 2.80-as szorzóval ellátott tippünk lett vesztes. Ezenkívül viszont elég szép szorzókat csíptünk el, amit a lenti képeken láthat Ön is!

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: