b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Kiváló napot zártunk szombaton is!

Szombaton is megrendezésre került a Nemzetek Ligája sorozat és prémium tartalomként a Németország – Ukrajna találkozót elemeztük ki. Két opciót favorizáltunk, ugyanis a németek sikerében egy percig sem kételkedtünk, ám a fogadóirodák egy gólokban gazdag mérkőzésre számítottak, ezért megérte szembe menni velük és egy under opciót is favorizáltunk.


A találkozó 3-1-es német sikerrel zárult és ezzel sikert jelentő színben “pompázott” a tippünk. Az elemzésen kívül tíz élő tippet is megosztottunk, kilenc alkalommal KHL, míg egy esetben a Svájc – Spanyolország mérkőzést favorizáltuk, ahol a spanyolok pontszerzését ajánlottuk fogadásként 1.72-es szorzón. Élő tippjeink esetében tíz megosztásból, hét alkalommal zártunk profittal! Összességében a nap folyamán közel négy egységnyi plusszal zártunk, egyszóval remek napot zártunk!

Jól dönteni kifizetődő!

Mi segítünk Önnek a sportfogadásban és velünk könnyebben elérheti a céljait! Váltson prémium előfizetésre és élvezze az általunk szolgáltatott adatok, ajánlások és elemzések előnyét!

0
%d bloggers like this: